kebodohannya nyata

takebeer

Tengok.. betapa jahilnya orang2 yg mengaku beragama Islam kat Malaysia ni. Saket pale aku tengok ko perbodohkan agama sendri depan agama2 lain. aku tatau la al Qur’an mane, tak pun hadith mane dia bace.. rase2 korang la. ade ke part dia tulis Rasulullah SAW pijak kepala binatang mase dia kene pulau kat Mekah dlu? ade ke Rasulullah kate orang2 kafir Quraisy takleh duduk kat Madinah/Mekah? bior la kuil hindu tuh kat situ.. dia dah sepp tempat tuh dulu dari korang. dia punya tempat.. bukan tempat korang. Rasulullah tak ajar pun kite menghina agama lain.

tak penah ke menatang beruk yg pijak kepale lembu tuh pikir betul2? tak tau ke dia, lembu tuh Islam. ko pijak binatang yg sembah Allah. same la macam ko pijak kepala sedare sendiri. konon simbol tuhan org2 india la dia pijak tuh? hadui la! insafla org2 yg mengaku Islam wei..! tak tau ke setiap yang hidup kat bumi ni sembah Allah.. bah kan seluruh alam sembah Allah..

kite nampak orang2 kafir merayau2 atas bumi ni.. orang2 jahil yg tidak mengaku Allah Tuhan mereka. padahal hanya jiwa mereka/roh mereka yg tidak menyembah Allah.  every bit of their skin, their hair, their heart, their guts, their hands, legs, lungs.. sume nye Islam. kalau derang x Islam.. korang dah mati dah.. kulit tanak pelihara anggota dalaman? jantung tanak berdegup? otot tanak bergerak? kalau kufur anggota2 badan nih.. korang rase dapat ke buat pape yg korang nak buat skang nih?

kalau kufur pokok2 yg tumbuh kat bumi ni.. korang mesti tengok akar derang yg kejar matahari.. daun dia serap air ngn mineral kat bawah tanah..

kalau kufur matahari tu pada Allah.. dunia kite nih gelap la.

melainkan sume tuh atas suruhan Allah lah..

korang ingat, Tuhan kate babi haram maknenye babi tuh ahli neraka ke? babi tuh pun Islam.. babi tuh buat ape yg Allah sruh dia buat..  jadi kotor.. tunjukkan manusia diri dia kotor..

think carefully, iblis ingkar pada Allah sekali sahaja.. dia tanak sujud pada Nabi Adam a.s….  tapi segala perintah Allah, iblis stil laksanakan.. iblis still sembah Allah. He is none but the one God.. how can the devil not worship Him? Iblis still takut pada Tuhan. worst thing is.. bile Iblis mintak untuk sesatkan umat manusia.. Allah makbulkan.. bukan ke maknenye iblis tuh berdoa pada Allah? bukan ke maksudnye iblis tuh taat pada Allah.. kalau dia tak taat la, kalau dia kufur sepanjang masa.. dia dah menjelma depan korang.. bunuh korang kat situ gak. rogol ke. hancurkan bumi ke.  kalau Jibril boleh peluk Rasulullah SAW, bole sentuh.. kenape iblis tak boleh? [maknenye iblis bole menjelma untuk tumbuk kite la].. kalau dia tak taat pada Allah.. cemane Allah boleh makbulkan permintaan iblis tuh?

sumenye Islam.. yg tak Islam, otak2 korang nih jek. bodo piang! arghh! u dare call yourselves muslims.. orang2 cam yg memijak pale lembu nih la nanti kene laknat ngn lembu tuh.. ingat lembu takleh melaknat ke? haha! kite tengok ape jadi kat akhirat kelak..

tengok nanti laki tuh mati.. ade gajah datang pijak pale dia ke.. mesti gajah tu kiok kene tembak.. sian gajah. padehal dia datang buat balasan jek. Otaq taqda.. pikiaq la betui2, Tuhan bagi otaq kat hang.. hang pi pijak pala natang tuh watpa? BODOH! moga2 cepat la mati laki tuh cepat dia kene balasan kat neraka. haha!

balasan kat dunia nih. walaupun perit sampai mati, korang mati skali jek.. kat neraka tuh perit dia beribu kali ganda.. pastuh korang takleh mati dah.. hahaha!

About ururu5

I practice Islam, total One Piece fan.. and L'Arc-en-Ciel.. and Arsenal.. and PAS.. and.. im single.. or am i? N.E.S. tolong confirm kan.. I'm left-handed..

Posted on 7th September, 2009, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: