mungkin kite di cipta untuk menjadi tauladan…

hish! it really is windy in January this year. serius angin kuat.. Hangin aku..!! lepas satu.. satu..

Hang Tuah! mungkin kau akan lihat maksud kata2 kau hilang dalam sejarah manusia.. dan bukan sejarah Islam.

Takkan Melayu Hilang Di Dunia?

nampaknye kewujudan orang Melayu Malaysia ni mmg takkan lame dah. aku amat merasakan yg kemungkinan besar Allah akan musnahkan je terus orang2 Melayu Malaysia ni. orang2 yang berpura-pura, orang2 yg bodoh, orang2 yg kufur.

————————————————————————————————————————

sedap ekau jek pandai2 kate name Allah itu hanya untuk sebutan orang Islam je.. kau memang dah nyanyuk! [well, ko mmg nyanyuk dari dlu jek.. cume ko x memandai sebut perkare camni terang2]. i do object habisan2 ape yg “orang2 kite” cube pertahankan ini. sesungguhnye bodoh la melayu2 ni. dan bodoh lah aku kalau terikut-ikut kan ape yg aku anggap kesalahan besar ini. mungkin ia membawa dosa skali. aku tatau.. Wallahualam.. but my point stays to say that this is wrong.

i do believe how people around will see us from their plasma TVs. “Stupid Uncivilized Coward of Fanatics”. yep. we are Islamist fanatics. but we are more than that… we are stupid. we are uncivilized and we are the biggest cowards. a dickless chickens. man! adalah satu penyeksaan kalau hidup aku mencecah even lebih dari 100 tahun. Kau dengar tak? it is not blessings anymore, Hang Tuah. we framed ourselves as Muslims just by telling that we hang from the blood of a Malay. yet, we seek nothing of these Islamic natures that God gave us to learn with, to live with..

these politicians.. they cried of “1Malaysia”, they cried of “Perpaduan”, they cried of “No more 13th May”.. and they speak of PEACE.. and damn me.. they will be the one who started the war itself.

i have a theory on how these so called ‘muslims’ will be destroyed. but none the less, just a theory. i am no God to think how God thinks. a servant may just imagine how his God will do based on what he had read or dreamt. and may i not be included with those be destroyed. sesungguhnya Dajal itu telah datang. merosakkan kan kita. yet, kite masih tak mahu menolak Dajal ini. bahkan, menerima dia.

nama Allah itu wujud sebelum Nabi Adam lagi.. sebelum kewujudan Islam lagi! God have let the sons of Adam call Him by that name.. ALLAH!  Dia yang ajar Nabi Adam bahasa Arab. Allah itu bahasa Arab. ekau mandai2 claim bahse melayu pulak? Dia.. Tuhan sekalian alam.. SEKALIAN ALAM!!  kalau wujud nye alien2 dari planet lain.. Tuhan mereka tetap ALLAH… Allah itu Tuhan SEKALIAN ALAM!!.. bukan bumi saje.. bukan bima sakti saje..  tapi SELURUH ALAM SEMESTA…!!!

what gave you the right to reject other people to chant His name?

who gave you the right?


this entry is about org melayu menjatuhkan maruah Islam sebab derang rase harge diri tu tinggi sangat. sampai nak menghalau kaum lain dengan mempergunakan nama Allah. tanak halau org terang-terangan sebab nanti orang kate “Racist”, ape yg Allah kate tak penting pun bagi derang. kamu tu sendri yg racist nak halau kaum lain.. halau la terang-terang! bagi announcement kuat2 sruh derang blah. ini tidak. pergunakan name Allah. ban name Allah daripada lidah derang. tektik nak halau la tuh. cume sebab nih perkara religious. orang takleh nak kate ko RACIST kan?  sanggup buat perkara keji, jatuhkan maruah agama Islam, semata-mata nak halau orang lain?

ya Allah, laknatkanlah orang2 keji ni.

takut org murtadkan anak2 ko? ekau yg tak jage anak2 ko baik2.. ekau yg tak ckup pendidikan nak didik anak ko sendri. ko nak salahkn orang murtadkan anak ko? skang sape yg salah? cemane ko leh kurang pendidikan? rasenye cemane la org2 bukan Islam yg nak guna name Allah nih nak respek korang yg bodo nih? cemane nak derang nak convert masuk Islam lepas tengok orang Islam bodoh cenggini? padahal bukan Islam yg bodoh.. MELAYU tuh yg BODOH! PEMALAS!  what? i do admit i am a Malay.. i am stupid, lazy. but good thing i have a great teacher for me to thank. who made me realized things earlier. easier. who gave me the best teachings one could have. so i wrote what i’ve made to realized. hoping it’ll get through to those thick skull of yours.  Musuh Islam itu Yahudi, Musuh manusia itu Iblis.  Dajal tu musuh umat akhir zaman. yakjuj dan ma’juj itu yg akan memporak porandakan bumi. dah tade musuh lain dah.. ade ke? tak sebut pun buddha tuh musuh.. tak sebut pun kristian tu musuh. tade sebut pun hindu tu musuh. lagi pelik! Islam suruh kita layan musuh macam layan kawan. so siape musuh kita?

ah! and i hate these people.. we see them drink all the alcohol in the world, we see them leave their solat, we see them fornicate, we see them let their children fornicate.. and when someone [i believed to be one of them] decided to burn a church, kill other people, abuse another,  suicide, or any other wrong doing.. they say its “UnIslamic”.. tell that to yourself please!

PS:  may it that I believed or not.. if you are still alive till this very day. mungkin Tuhan tetapkan masa kematian kau pada hari Allah binasakan hamba2 Nya yg kufur ini. untuk menunjukkan betapa salahnya kata2 engkau. wallahualam. i pray it may not be so. may we prosper the day we die.

About ururu5

I practice Islam, total One Piece fan.. and L'Arc-en-Ciel.. and Arsenal.. and PAS.. and.. im single.. or am i? N.E.S. tolong confirm kan.. I'm left-handed..

Posted on 8th January, 2010, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. i totally agree.people burning up churches are a total idiot

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: