Friday Futsal anyone?

SMS [sebab malas nak call ramai2]

me: Friday futsal cam bese. location tempet bese. time cam bese. korang nak main futsal tak malam nih? *sent to A,B,C,D,E,F,G,H,I,J,K,L,M*

*replies*

A : Main
B : Tak Main
C : Ramai ke main?
D : Main katne?
E : Sape yg main?
F : Brape org main?
no reply from G
H : Aku gi Perak esok dowh!
I : Lawan sape?
no reply from J
K: Tak Main
L: aku byk keje nih. mungkin balik lambat.. kalau sempat aku gi..

ok! here’s a puzzle… spot the fuckin’ annoying answers above~~

ape ke hal orang takleh jawab soklan yg aku tanye? kenape nak aku reply jawapan untuk soklan ko kalau ko tak reply jawapan untuk soklan aku? dah la aku malas SMS. pastuh nak reply seko2 pulak tuh.. penis la wei!!

cam nih kalau aku reply sume

reply to C
Me: aku ngn A je
C: carik la org lagi
Me: so ko nak main ke tak nih?
C: ko carik la orang lagi..
Me: ko nak main ke tak nih????????
C: main laaaa
Me: kan senang kalau ko jawab awal2!!!!!

reply to D
Me: main tempat bese la.. kat PJ nun.. so ko main ke tak nih?
D: aku tak ingat tempat dowh
Me: Ko main ke tak nih?
D: bagi aku fon no A, aku nak tanye kat mane tempat dia
Me: 0125999####. ko nak main ke tak nih????
D: Main
*aku dah start saket pale*

reply to E
Me: yg main… aku, A, C, D
E: laa.. itu je ke? mane lagi?
Me: tengah tggu sume reply la ni.. ko nak main ke tak?
E: ok.. main

reply to F
Me: setakat nih baru 5 reply kate main.. kalau ko main jadi 6.. ko nak main ke tak?
E: sket gile orang.. mane orang nih? sume dah lupe commitment pade bola. tak radical la.
Me: ko nak main ke tak nih??
E: kalau campur aku ade 6 eh? sape lagi yg tak reply?
Me: G,H,I tak reply. ko nak main ke tak nih??
E: ok main

re-send to G
Me: wei.. nak main ke tak nih?
Me: wei.. mane ko nih.. nak main ke tak malam nih?

*saket pale n give-up*

reply to H
Me: ko pergi perak esok.. bukan malam nih.. ko nak main ke tak futsal MALAM INI?
H: entah la.. tengok lah.. kang penat nak drive esok..

reply to I
Me: lawan kite kite je la.. cam bese.. cam tak bese je.. main ke tak??
I: minggu lepas lawan kawan skolah ko
*dah start migrain dah nih*
Me: dah minggu lepas tak cukup orang, aku panggil la kawan skolah aku.. minggu nih mintak2 ckup la orang.. ko main ke tak ni?
*no more replies*

resend to J
Me: wei.. ko nak main ke tak futsal malam ni?
J: buah pala sikundang persegi,
jatuh sesikat mata dunia,
kalau futsal malam ku berseri,
akan ku jemput si cantik bunga,
Me: ko main ke tak la bengong ?!!!!
J: ahaha! aku main

msg from M
M: ade futsal ke malam ni?

—————————————————————————————————-

sume yg aku tak reply sebab aku faham msg derang.. yg lain aku tak faham..
just imagine how much i endured.. how i put myself untuk hari2 jumaat yg aku in-charge utk register players. cube bayangkan brape byk perkataan aku kene taip?.. brape ringgit aku abis untuk SMS sahaje? ini adalah cerita aku setiap jumaat.. tau tak kenape aku tak suke SMS sekarang? RUGI!!! kalau rugi yg berbaloi.. mmg aku terima.. nih tak berbaloi langsung.. semata2 nak tengok orang tulis ‘MAIN‘ atau ‘TAK MAIN‘ sahaje..
aku terpaksa layan kerenah seko2 beruk nih sebab aku nak puaskan nafsu aku untuk sepak, chip, gelecek, rembat bola. mahukan kepuasan menjadi piece-maker, play-maker, goal scorer, goal stopper, defender, midfielder dan curik ayam. selame sejam sahaja.
nak menunggu sekor2 reply, nak reply sekor punye jawapan, nak kira sape yg main.. itu pun kalau ckup orang main.. kalau tak cukup.. kene call orang lain pulak sebab nak cukupkan korum.. hadui!!

but its for my friends. I treat our friends no differently from other friends. camni lah CK slalu kene every Friday.. [CK is a name btw].. his real name is Syazwan.. but because of certain event.. I gave him the name CK as to not mengangkat aib beliau.. haha! on with my article…. this is wut frens are created for. untuk menyusahkan kita. untuk mendalami kelemahan jiwa kita. well, we can choose to ignore their annoying traits or we can explain to them that we dont like it.. or we could just slam things on their faces.. tapi..~~~~

COME ON LAAA… why cant people just reply the EXACT answers for the questions? saket hati wei nak kene tanye soalan sama over and over again.. shit man! felt like killing a baby squid. marah gile aku…!! ko nak manja2 pun berpada2 la.. takkan la taktau aku nak sms 20 orang lagi.. kalau lagi 19 perangai cam ko.. memang aku Putaran Medan Magnetik 1.7 Juta HP laa.. tak pun.. sampai Anti Pengerasan Jasad Tahap Ketenangan dan Ketenteraman Abadi laa aku jadinye… argghh!

KO MAIN KE TAK MAIN????

obviously jawapannye adelah either :“MAIN” atau “TAK MAIN”. itu saje yg aku pinta.. tade mende lain dah…

argh!!!!!!

reply from G
G: tak main

KEZMAK!@!@#$%#^&^*%&%&*^*$^#%@$&&(*()&*$%@#&(@#$%)

About ururu5

I practice Islam, total One Piece fan.. and L'Arc-en-Ciel.. and Arsenal.. and PAS.. and.. im single.. or am i? N.E.S. tolong confirm kan.. I'm left-handed..

Posted on 22nd April, 2010, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: