Evening – Office Norm

macam2 kejutan gak ari nih.
memula aku tengok Chelsea leading 3-0 dan tertido.
pastuh aku bangun lambat gi keje.. bukak livescore.com kat opis, tengok Chelsea tibai Stoke City 7-0 upenye.. season nih brape kali dah derang tibai team lain sampai 7 gol.. gile babeng.

lepas tuh aku blogwalk serta jadik follower blog Effi Weiland — dia nih senior aku kat UTP dlu. dia x kenal aku pun. aku kenal dia sebab dia femes. dia jadik moderator tuh lah. founder nih la. operator tuh la. maka terkenal lah beliau dikalangan student2 UTP. malah lebih terkenal dari Presiden MPPUTP. well. mane ade orang kenal Presiden Majlis Perwakilan Pelajar pun? mungkin Effi Weiland kenal.. aku x kenal. Effi bagaikan Siti Nurhaliza bahagian dunia online di UTP. sape tak kenal Effi, maknenye dia takde pc. haha. betul. tak tipu. aweks2 cun sume kenal dia. sape main CS mesti kenal dia. sape donlod movie ke anime ke kertas ujian ke soklan bocor ke. mesti kenal dia. haha! — ckup intro pasal dia. aku tau. dia power. dia ala ala Neo Matrix gitu. argh! sudah!.. ckup pujian untuk beliau. tapi ini jek pasal dia yg aku nak cerita dalam blog nih..
sebenarnye, ku blogwalk everyday. blogjog pun ari2. cam sekarang ni kurang benar kerjanye. well. adelah keje.. tapi satu hari aku siapkan satu line. so that esok aku akan ade keje lagi. aku tau skang nih antare mase2 tade keje nak cube datang.

selain itu, hari ini aku mendapat kejutan yg best. di mana setelah mendapat gaji baru.. aku mendapat sebentuk bayaran lain. tapi untuk kegunaan lain. tapi cam terqejut la kejap tadi.. bebukak Maybank2u tetiba ade lebih dari duit gaji haku. pastuh dapat email serta sms dari bapak aku. upenye duit perbelanjaan maintenance umah. lol. 1st time aku tengok duit bnyak nih.. hahaha! kalau dunia nih berputar tentu aku stand still. kalau dunia x berputar.. mesti aku dah mati kesejukan atau mati kepanasan. atau mati sebab papelah yg mother nature cube menunjukkan ego.

seterusnye.. tentang income tax dan e-Filing. tak reti lah aku nak menggunakan ia. malah cemane nak buat pembayaran pun aku tatau. cemane nak carik no. PIN pun aku tak reti. tapi nanti aku try buat jugak.

and oho so great of a news. I’m currently outsourced to KWSP Jalan Raja Laut. next to the new Menara CIMB.. where is Menara CIMB? yg sebelah Sogo tuh la.. at lunch break, i went to Sogo to have my Double McChicken Value Meals. 8 henggit je.. tak kisah la tuh. but when i finished mua lunch and started to walk back to office passing the oh so beatiful CIMB Tower.. i noticed a sign.. a sign i’ve been waitin for so long. Subway is on its way to open soon at the Geraun Flor of CIMB Tower. oh sangat la bagus lagi comel. i can start my true diet then. yeah! sekarang nih asik terlepas jek schedule diet. so x diet la kalau x ikut specific time. kalau Subway bukak pasni. sampai je opis. aku letak bag. on pc. lock pc. make my way to Subway. ask for a half foot Hearty Italian or Parmesan Oregano bread. i think i’ll go for Tuna in the morning or lunch and Grilled Chicken in the evening. sayur mesti byk. baru diet namenye. drinks? air kosong kat opis nih sudah. x pun bawak mineral water je. air kosong adelah air paling sedap dalam dunia.

About ururu5

I practice Islam, total One Piece fan.. and L'Arc-en-Ciel.. and Arsenal.. and PAS.. and.. im single.. or am i? N.E.S. tolong confirm kan.. I'm left-handed..

Posted on 26th April, 2010, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: