Taik

kalau dah najis tuh.. najis la.. tak kisah la. orang putih minum ke.. orang indonesia minum ke.. harga dia mahal ke.. dah commercialized ke.. kalau dah najis tuh. maknenye kalau ko minum gak. ko minum taik la. najis. buduh! haram lah makan najis. pakai najis pun tak boleh. inikan pulak makan najis. hadui. sutera tuh najis lah. sekarang ini.. kite cerita pasal Luwak. luwak ke luak? haha! memang patut lah menatang tuh name Luwak. wahahaha! nah.. ini pulak link untuk details One Pound Raw Coffee Luwak for the DIY fans dia kate. lol

hahaaaa.. sile lihat dengan mata anda yg tak pakai spec. bentuk kopi luwak mentah. Bahase Inggeris nye di panggil RAW Coffee Luwak. ko rase bentuknye cam bentuk hape? cube ekau berak kat jamban pastuh bandingkan ‘item’ dalam jamban tuh ngn gamba nih. haha! pastuh ape kate anda amik ‘item’ dalam jamban tuh.. cuci bersih. keringkan. dan kisar. kalau anda nak dispute tak serupa ngn kopi ini. apa kata anda telan buah kopi atau kacang tanpe gigit. lepas tuh biar proses semula jadi menjadikan kacang2 atau kopi2 itu kepada ‘item’ dalam jamban. then ulang proses mencuci, mengering dan mengisar. pastuh anda bancuh ngn air panas. then minum. kalau pahit. letak gula.

yes! najis tetap najis. haram lah ia. tak kisah la ekau banyak duit ke. open minded ke. pangkat besar ke. lahir secara semulajadi kat Amerika ke. kalu dah najis itu. bermakna najis lah ia sepanjang zaman. tak suci lah. biarlah ko dah beristinjak mahupun bermastautin. malah jika najis itu telah ekau samak 40,000 kali. najis juge la namenye. macam lah babi mahupun hanjeng.
ekau nak pegang.. BOLEH.
pastuh samaklah..
nak makan kalu. hahahaha! ko rase boleh ke? ahahahahaha! ko nak jawab ke nak gelak? ahahahaha!

Arak pun najis gak.. kan ke kencing Setan..
okey.. selamat merasa.

p/s: camne nak samak perut?

About ururu5

I practice Islam, total One Piece fan.. and L'Arc-en-Ciel.. and Arsenal.. and PAS.. and.. im single.. or am i? N.E.S. tolong confirm kan.. I'm left-handed..

Posted on 19th May, 2010, in food for thought. Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. gosh i’m eating while reading dis. i tot d title was “talk”. hahahaha demmit. hahahahahaha lol

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: