Foul durian belanda mood

They do not perform abortions as this is prohibited in Islam. So, they take the shortcut to solve their problem by dumping their newborns. We do not want this to continue. It has to be stopped.

quoted from hotmail news

they dump the babies so that no one will know they had fornicate lah bodoh! bukan sebab it is prohibited in Islam. they didnt do abortion sebab derang tanak gi klinik buat abortion. malu la kalau org tau. dan sebab derang tade duit nak buat abortion. bukan sebab Islam prohibited abortion. ape BANGANG statement ko Ali Rustam oi. ape ekau tak pelik ke ngn ape ko cakap tuh? kalau derang pikir abortion tuh salah disisi Islam. then sex luar nikah tuh tak salah disisi Islam ke?

buat sex: tak salah.
buat abortion: salah.
conclusion: conceal the pregnancy and dump the child later.
WTF? tak relevan langsung cara pemikiran ko wahai Ali Rustam!

kalau dari awal2 dia pikir abortion tuh salah. mesti dia pikir sex luar nikah is wrong!
tapi derang tak pikir tuh. yg derang pikir:

I like to fuck
I like to fuck
no need protection
pregnant?
what baby?
what abortion?
I like to fuck
Cum in her
Cum in me — oh! byk tengok hentai la nih.. heh!
what to do with the fucking baby?
I like to fuck!
Lets Fuck!
what? pregnant?
i dont have money to do abortion.
no one can know about this.
what help?
lets have a dump. *pointing to a jamban*
okay.. now we can dump the baby.
did anyone saw you dump the baby?
I like to fuck
Lets Fuck

pastuh nak buat sekolah untuk pregnant teenagers pulak. dengan syarat kemasukan. teenagers tuh kene kawin. jangan buang anak. ekau ingat nih Amerika ke? konon bebudak sekarang Open Minded? boleh terima gi skolah cenggini. terang2 tell the world yg dia dah fuck. siap dapat anak. siap boleh pegi sekolah lagi.

WTF? lagi la derang tanak. sape nak kawin awal skang nih? mane nak dpt duit? duit nak kawin. duit utk jage family. duit nak pegi skolah pulak lagi. duit nak jage anak pulak.

THIS IS MALAYSIA LA FuCKERS! where they claimed to be a Muslim Country. [claim je la] yeah! where people says you cannot touch Pig but you can drink Beers.
i bet it all [what? u can bet also?] that these teenagers dont have any guts to tell. well.. kalau derang brani cakap yg derang dah pregnant. mmg Malaysia tade masalah buang anak de…

wahai org yg ngaku pemimpin.
ekau dah tade idea nak bercakap ngn media. jangan la merapu bodoh! ekau ingat orang sekarang bodoh macam ekau. pendidikan kitorang 100 kali ganda lagi hebat dari pendidikan ko dulu. kalau taktau. cakap taktau. tak pun diam jek. orang pikir dia nih antara pemimpin bahagian atasan satu negara. respek2. tetibe.. bile pemimpin nih bersuara. hmm.. Bodoh rupenye! memang takkan maju la negara nih.

orang suruh fokus kat pendidikan bebudak. tanak. nak buat bandar tuh lah. nak buat bandar nih la. bandar Iskandar lah. sky park la. i-city lah. mende2 pelik jek ekau nak buat. kalau ko tingkatkan mutu pelajaran. fokus pendidikan agama moral. bagi pendidikan free kat org tak mampu supaye sumorang dapat pendidikan same rate. aku rase serius no hal. kurang2 pun tade la aku nak terbace kat cover paper HARI-HARI yg ade baby kene dump tepi jamban or tepi jalan.

BODOH!!!

=====================================tutup=========

aaah! ngape lak aku pi bace gak news tuh. demn! kan dah hilang mood aku nak bercerita tentang Durian Belanda yg bapak aku tanam kat Selayang dulu. hahaha! takpe. aku cerita sket. once upon a time, i lived in Selayang Baru. i dont really know whether it was my dad or some other family members yg tanam pokok durian belanda tuh kat tepi umah. bile aku besar. pokok tuh dah berbuah banyak kali dah. and each time the tree bare fruits. i’d take the opportunity to climb up the house ladder that only stretched as far as half the tree. then i had to climb all the way up the tree to pluck out the fruit. pastuh kitorang mesti berebut bile mama start potong buah tuh. makan sehingga menjilat tangan. bukan jari sahaje. hehe. simpan bijik dia untuk main tembak2. then threw kulit durian belanda kat aweks yg having pleasure strolling around the neighborhood with their pinkish bicycles. bertepek kat kepala… haha! pastuh lari la. derang panggil mak bapak kejor. ahahaha!

damn! those were the good times. when i dont give a fuck about the world. about politics. it was when the school taught us that UMNO was the true savior of Malaysia. fuck gile rase bile tau sume tuh tipu. ceh!
the truth is, Malaysia were never saved by anyone. and from the looks of things. Malaysia can never be saved anymore. well. maybe there’s a glint of hope for salvation. but how big a glint can be?

=============tutup lagi skali.. ade rekahan==============

About ururu5

I practice Islam, total One Piece fan.. and L'Arc-en-Ciel.. and Arsenal.. and PAS.. and.. im single.. or am i? N.E.S. tolong confirm kan.. I'm left-handed..

Posted on 27th July, 2010, in history, life, love, my life, people, story telling, world. Bookmark the permalink. 10 Comments.

  1. hey, selayang! sama lah! but me isn’t in selayang baru lah. huhu.🙂

  2. Hi,

    I slalu jd silent reader, but I feel like I want to share my thoughts on this post, hope you don’t mind🙂

    I do agree with you sis, seriously I can’t believe how these politicians can say the darnest things, come on lah, why won’t they discuss this issue with the ulamaks first kan? Bende ni sgt serious, berkaitan dengan agama & sosial..prevention is better than cure, and the way they ‘try’ to settle this issue mcm la M’sia ni xde gol. proffesional (ulamaks, child psychologysts etc.) to discuss with. How stupid can they be?

    Rs sgt2 bengang ngan politicians kat Malaysia skarang, they will do anything even if it is against the religion (Islam). What they r doing & saying is as though they SUPPORT ZINA and like you say la, mcm laa Msia ni kat Amerika sana. Malaysia is definitely NOT an ISLAMIC state. Itu hanya penipuan BESAR semata2.

    I really think that the ummah must come together and voice out our opinion on these things la sis, rs mcm geram sgt tengok org2 politik yg bodo2 ni ckp mcm xde knowledge, rs sgt2 malu =.=

  3. ok la tuh.. kire female-friendly blog lah. hahahaha!

  4. i absolutely love that fruit. WANT!

  5. They do not perform abortions as this is prohibited in Islam.

    Haah… time nak gugur je baru pikir HARAM dalam islam..time pegang tangan, TAK HARAM…time ringan-ringan, TAK HARAM, time romen, TAK HARAM…tiba2 time dah ngandung nak gugur anak, baru pikir HARAM…

    kepala otak diorang ni memang genius dalam memberi alasan bodoh yang malangnya orang cerdik pandai ni leh detect betapa bodohnya alasan tahap bajingan itu.

    Makasih.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: