Population meningkat

oh! i want to |o/ \o/ \o| kedatangan nombor ini. time kasih kepade yg sudi melawat Taman Negara aku nih. terharu sungguh. walaupun aku tak menarik. eh.. walaupun Taman Negara aku tak menarik. mungkin sebab ia menolak. sebab tu tak menarik. walaupun tade seko haiwan pun dalam Taman Negara nih. tade flora dan fauna. nak amik gamba zirafah pun takleh. inikan pulak nak tengok tenuk liar berkeliaran. mmg susah. lagi2 dolphin takleh hidup kat Taman Negara kat Pahang tuh. ???…. yang ada hanya tulisan2 hitam kepunyaan Ururu. huhuhuhu~~ -_-” tapi aku tetap berasa🙂 dan aku T_T tanda kesyukuran. uwaaaaaa!!

terima kasih kerna korang tolong naikkan population Taman Negara aku. hahaha! korang tak sedar. sebenarnye korang nih haiwan. binatang. specifically “gibbons”. name saintifiknye… aku taktau.. haha. sebab tuh kalau korang masuk blog aku nih. hit tuh mesti naik. haha! itu bukti korang nih sebenarnye : binatang. eh. pandai pulak korang bace ni eh? ahahahaha! takpe. korang leh jadikan Taman Negara nih tempat penghijrahan yg bagus. tempat aku tade paochers. korang selamat kat sini. aku ade sistem keselamatan terbaik untuk binatang2 yg takkan pupus cam korang. haha!

tapi papehal pun. mekasih pade semua kerna menjayakan usaha aku untuk mendapat nombor2 yg aku inginkan…!!! eh.. errr… mekasih kerna bace dan komen. terharu terharu.

yea yeah! macam pondan. woi! sudah2 la tuh.. orang lain punye blog hit cecah puluh ribu, ratus ribu, juta2.. .. ekau baru 1234 hit dah kecoh! WTF??!!

demn!

p/s: mekasih jugak XÞ~

About ururu5

I practice Islam, total One Piece fan.. and L'Arc-en-Ciel.. and Arsenal.. and PAS.. and.. im single.. or am i? N.E.S. tolong confirm kan.. I'm left-handed..

Posted on 4th August, 2010, in blog, hits, numbers. Bookmark the permalink. 4 Comments.

  1. ko tau tak, aku baru je pas perasan psl jebon2 yang bergantung tu… tengok2 ko dah wat entry ni…damn! aku pun antara jebon2 la ni? cizzzzzzzzzz

  2. aku tatau sbenarnya nak bangga ke apa jd gibbons hanging kat sini.tp disebabkan aku kebetulan ade masuk 2,3 kali, ko patut bangga sbb aku le gibbons plg lawa kat sini. wahahaha. tetiba.

    p/s: ko yg buat cubaan mengorat aku tu yek?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: