Morning – Busted Glory

dah seminggu aku cube buat entry bagus. tapi tak bagus. tiap kali aku re-read ape aku tulis. mesti rase cam WTF gile. tak jadi post lah. aku rase. kalau aku post.

tapi pagi ni rase cam nak post gak pape. aku nak post sesuatu cam kekalahan Liverpool pagi tadi. huk aloh. aku bukak livescore.com ngn Soccernet.com dengan bahagia seperti selalunye. lalu pabila aku membuka. aku pun hampir terkejut. tapi sebenarnye dah terkejut.
??
ok.. aku terkejut gak la. hape mende lawan Arsenal ari tu boleh jek score 1 gol walau dah tinggal 10 org. pagi ni. boleh kalah ngn Manchester City pulak? kamon la Liverpool. ekau jgn nak jadi cam Newcastle pulak. mane history greatness Liverpool nih? hadui. Reina?? kamon.. u’re one of the best goalkeeper in the world kot.
dan walaupun aku penyokong Arsenal. tapi rase cam tak best jek tengok Liverpool kat bawah table. kalau Manchester United kat bawah table. ok jugak. seronok la jugak. hahaha! tapi…. oh! well. baru second week je pun.

wahahaha! ini sume gara2 tanak Man Utd duk kat atas. nyebuk jek. ye. aku dari kelab mereka2 yang tak suke Man Utd. bukan la nak kate MU tak hebat. cume.. terlampau.. melampau2 overrated by their fans kot. dulu lah cenggitu. sekarang aku tengok fans dia cam dah ok sket. tapi sebab mende tuh jek. dari dulu buat aku hate MU selamenye. herherherher..

aku admit la. aku kenal BPL nih lambat gile. dulu mase skolah. tau pasal MU, Chelsea, Liverpool ngn Leeds jek. te hell? noob gile. itu pun tak amik kisah sangat. sebab dunia aku time skolah dulu. hanye CS, HalfLife, Read Alert, StarCraft dan lain lain. hahahaha! tapi kawan2 universiti telah membuka mata aku dengan lebih mendalam terhadap BPL. nih sume gara gara Pires, Ljungberg ngn Henry macho gile. masuk jek UTP 2001. aku dah terkene virus BPL. pastuh gile CM aka Championship Manager. aku mesti la amik Arsenal. kat CM nih lah aku start kenal semua player2 BPL. ilmu dowh main CM nih. dah la main liga lawan 1 block campus. penuh liga. werherherher. pastuh create game lain. jadi manager Malaysia untuk menang World Cup. wahahahaha! jadik manager Malaysia adelah kerja paling susah dalam CM. sebab name pun tah pape. Ahmad Chandran la. Muhammad Lai Ming la.. tapi Azman Adnan ade. hahaha! dia punye attributes lagi la tah pape. tapi alang alang jadi manager, kene la sampai menang World Cup. wahahaha! tiap kali kalah game. aku restart game tuh sblom game saving. lol. then replay. kalau kalah lagi. restart lagi. sampai menang. well.. kalau ade sape2 yg pernah main CM. menang kalah dia kekadang random jugak. bukan based on performance ngn strength jek. biarlah Perlis lawan Man Utd pun. kalau ko restart game tuh byk kali.. mesti ade skali tuh.. Perlis menang. wahahaha! itu la keje aku mase manage Malaysia. restart game byk kali. aku siap print screen lagi. tapi gamba tuh ilang sebab aku main CM tu kat PC kawan aku. HDD dia crash mase 3rd year. gamba pun ilang.
aku mane de PC.. 4th year kat UTP baru ade PC. time tuh la gile CS ngn DotA. takleh hidup la tanpe CS. x tido sampai 4-5 pagi sebab main CS tuh bese2 jek. tak tido sebab main DotA pun same gak. rivalry Red Alert 2 antare rumah tuh is a must. pergh! heaven gile hidup. bile rase2 nak tido jek. orang dah bangun ajak gi breakfast. ahahahaha! lepas breakfast bantai tido la sampai petang. bangun semata2 nak main bola petang. lepas main bola petang. sambung CS ngn dota balik semula. kelas? takpe. kawan2 aku paham. x payah mintak pun derang sign utk aku. ahahahaha!
hei. kalau derang x sign. aku rase aku tak dapat degree aku ari nih. tak keje Silverlake aku hari ni. lol.

dah tu. UTP tuh tade curfew pulak. ekau nak kuar bile2 jek boleh. gi Ipoh ke. Lumut ke. mamak ke. gi romen tepi lombong pagi2 buta ke. lantak kitorang lah. aku slalu la kuar gi Ipoh main CS. lawan cina Ipoh yg power. sebab tuh aku pun jadik power. wahahahahahaha!

okay2.. dah jauh aku melalut. aku nak crite pasal bola jek. bukan pasal life aku kat UTP. cih! tapi dah takleh.. sebab ade keje. aku nak buat keje. blah.

kepade Liverpool. aku berharap ko leh naik semula. Joe Cole. cepat sket tunjuk power. jgn jadik cam Robbie Keane dulu.

About ururu5

I practice Islam, total One Piece fan.. and L'Arc-en-Ciel.. and Arsenal.. and PAS.. and.. im single.. or am i? N.E.S. tolong confirm kan.. I'm left-handed..

Posted on 24th August, 2010, in Football, Gamers, Games, lombong, my life, night. Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. U support arsenal? Hehehe. Btw budak utp bersepah je kt ipoh tu, nyampah saye tengok.hahahaaha!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: