last 2 nights

Damn you Repo Men. started good enuf.. ended badly.. very very badly.. chih!

seb bek aku bukak puasa kat Tony Roma’s bile maghrib. ade jugak sesuatu yg worth it. oh! aku bukak puasa kat situ sebab aku rase cam situ jek tempat seswai untuk replenish tenaga yg dah abis lepas gi gym petang tuh. heheh!

well. its not all that bad lah kan a day macam tu. but i’ve been craving Banana Splits this past whole month.. maybe back to last whole month. ui! i want banana splitsssszzz!! mane nak carik nih? Baskin Robbins ade ke?

aku nak carik malam ni sampai dapat! pray for me. lulz!

About ururu5

I practice Islam, total One Piece fan.. and L'Arc-en-Ciel.. and Arsenal.. and PAS.. and.. im single.. or am i? N.E.S. tolong confirm kan.. I'm left-handed..

Posted on 26th August, 2010, in craving, dinner, Gym, wayang. Bookmark the permalink. 4 Comments.

  1. I was craving for BK sundae pie 2 days ago! Dah dapat! yippie! A&W double scoop large float, semalam dah dapat! Today rasa cam nak aiskrim Malaysia tu, tapi batuk x baik lagi. Tak tau mcm mana. Banana split? Buat sendri laa br best!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: