Simbol Kejatuhan

orang selalu samekan simbol all seeing eye dengan mende tak betul. dan terutama skali simbol illuminati yg pade pendapat aku. hanyelah salah satu propaganda orang2 Yahudi untuk terus buat orang2 lain tak habis nak meneka itu dan ini.  orang Islam terutamanye. senang je derang percaya mende2 nih. jgn tipu lah. dah banyak kali aku bace pasal orang tak habis menyalahkan simbol “all seeing eye” tuh. tah ape signifikasi mata tuh pun aku taktau. konon itu mate tuhan ke?  hahaha! kalau camtuh. maknenye omputih nih dah cetak zillions of god’s eye. haha! gile godlike tul. nih rase nak gi main dota nih. lol.

tapi paling aku pelik skali. tade sape pun pertikaikan simbol segitiga atau piramid kat bawah all seeing eye tuh. malah. org Islam nih siap bangge lagi ngn piramid yg ade dalam dunia nih. lagi pelik. kite tau piramid nih dicipta untuk jadi makam fir’aun-fir’aun yg terang2 menentang Rasul-Rasul kite. still kite cam ade rase bangga bile org agama lain bercakap pasal piramid giza ke hape ke. tak pelik ke? orang tak abis2 samekan all seeing eye ngn illuminati yahudi tuh. kenape tade orang samekan simbol segitiga atau piramid ngn yahudi? yg aku dengar lagi.. kebanyakan fir’aun tuh datang dari Bani Israel pulak lagi. teori aku:

Illuminati = Yahudi = Firaun = Piramid

hmm.. so ape signifikasi MATA atas piramid tuh lagi skali? aku rase cam tade pape je. tapi simbol piramid tuh. hmmmm…. rase pelik tak? mate kecik atas tuh derang buat spekulasi. piramid terang2 yg besar tuh derang x nampak ke? kuman seberang laut. nampak. gajah depan mate. tak nampak. serius mmg kene ngn peribahse nih. ye la. sebab aku tak penah bace pun pasal orang sangkal kewujudan piramid nih. dah la mende tuh kubur fir’aun.  tempat org mati dol. apehal ko masuk dalam kubur orang? bangge banggekan kubur orang?

well. kalau illuminati tuh wujud. mungkin derang start dari kubur piramid tuh. kalau lah wujud.  sebab aku rase lluminati x wujud pun. propaganda orang yahudi jek. kite sebuk takut terpengaruh la itu lah ini la. padahal dari dulu dah terpengaruh. tak sedar2 lagi?

aku paling benci bile bace blog orang2 yg tak abis nak samekan simbol ngn cult. simbol tangan or simbol mata ngn lluminati ke.. yahudi ke hape ke. cam ade skali tuh. ade la aku bace blog pasal sorang Presiden negare Islam nih buat simbol jari ‘ROCK’  sambil lambai kat penyokong dia. pastuh dia tunjuk pulak gamba Presiden negare bukan Islam buat simbol tangan tuh sambil lambai kat penyokong dia. tup tup. empunye blog tuh kate presiden2 nih tengah buat simbol puja setan dan derang nih sebenarnye ahli illuminati.  sebab ape? sebab dia buat simbol ‘rock’ yg dah jadi trend mase kini tuh. bagi aku. its not worshiping anything if u dont know what it is. its not worshiping anything if its just another trend. dont be a bloody fool please. tertutup sangat pemikiran cenggitu.

aku dah lame tengok. melalui zaman aku hidup nih. agama nih bukan dirosakkan oleh satu pihak atau pihak tertentu pun. yg merosakkan agama nih orang yg memegang amanah menjaga maruah agama itu sendiri. mereka nih perosak sebenar disebabkan mereka percaya mereka berdiri di bawah lindungan Tuhan. sebab tu la wujud orang yg berani dalam setiap agama2 nih. tak kisah la dia berani dari segi baik atau jahat. yg penting. derang percaya. “tuhan back-up derang. tak kisah la dia mati ke tak.” pastuh timbul pulak. tuhan backup sape sebenarnye. atau tuhan sape lagi betul. atau tuhan sape lagi kuat. tak habis2 nak mencabar tuhan orang lain. alih alih ekau sendiri yg merosakkan agama sendiri. kalau ko gi cabar agama lain sorang2 takpe la jugak. tapi ekau ajak pulak kawan2.. hasut pengikut lain cabar skali. konon dengan sheer number tuh menunjukkan agama ko lagi byk penyokong. lagi bagus lah?

padahal ekau yg penakut nak cabar sorang2.

dan satu-satunye pihak yang bertanggungjawap ade satu jek. dan mereka bukan terdiri dari spesis manusia pun. mereka lah dari puak2 Iblis / Syaitan.

korang tau tak Nabi Isa a.s. tuh datang dari Bani Israel? darah org Israel dol dia.  dia dilahirkan untuk naikkan agama Allah. dan dari situ tercipta puak2 Nasrani yg memegang agama Kristian. orang Kristian nih origin dia dari org yahudi jugak la maknenye. bani2 Israel nih la yg nak cube bunuh Nabi Isa a.s. tapi baginda selamat di angkat Allah ke langit.  naik langit dol. part nih part mukjizat kot. aku takleh nak sangkal la. haha! have faith orang kate. jadilah Nabi Isa a.s nabi paling lama hidup kat dunia nih. Nabi Nuh hidup 900 tahun je. eh.. ke aku jahil? ade nabi lain yg hidup lagi lame ke? aku tatau la pulak. need to read more. sile betulkan aku kalau salah. saye orang tua yg baru belajar. eh? sambung balik. so orang Kristian nih orang yahudi jugak. eh tapi… orang arab nih datang dari nabi mane pulak? orang lain dari mane pulak? org2 negro itam, orang red indian tuh datang dari mane? senang jek nak tau. koreklah kite sejarah manusia. sampai Nabi Adam a.s.

ler… orang2 Yahudi, orang2 Nasrani, orang2 Arab, orang India, Cina,  Red Indian sume SEDARE rupenye.  sebab tu la darah kite sume merah.. tade darah biru ke.. hijau ke.. kuning ke.. jadi lah Allah menyuruh kite berbaik ngn jiran kite. ngn sedare2 kite. so sape musuh kite?  Syaitanirrojim lah! tapi tak.. Hitler tuh nak pegi bunuh sume yahudi. si Jepun nih nak serang omputih. si omputih tuh nak tindas orang kulit itam. haaaiii.. masalahnye bukan kat agama pun. masalahnye kat Syaitan dan diri sendiri. kite sendiri yg jatuhkan diri kita sendiri. malas nak bangun. nak kene ade orang tarik tangan tuh baru nak bangun. hmmm…..

jadi lah simbol kejatuhan kita sendiri. bawak2 la sedar. wahahahahaha! takyah nak salah kan orang lain kalau jatuh. lagi2 yg tade bukti tuh. see the big picture. on a larger scale. kite berperanan tak dalam kejatuhan kite sendiri.

p/s: oh.. kalau korang click gamba tuh.. ia takkan membesar tp bawak korang gi link aku dpt gamba tu. hehe

About ururu5

I practice Islam, total One Piece fan.. and L'Arc-en-Ciel.. and Arsenal.. and PAS.. and.. im single.. or am i? N.E.S. tolong confirm kan.. I'm left-handed..

Posted on 26th August, 2010, in history, life orang lain, Religion. Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. pernah tengok the wake up project? gila annoying those freaks membesar-besarkan benda kecik. paranoid!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: