Monthly Archives: September 2010

uh! salah mak bapak laaaa!

nah! aku terikut salah satu komen luf-kin suruh datang blog nih. untuk bace.

http://sindarella84.blogspot.com/2010/07/dajjalyahudi-freemason-pokemon.html

kakak sinderella ezora nih menerapkan bahawa musuh Islam menggunakan cara repetitive atau dalam bahasa malaysia nye “Ulangan” atau ulang ulang. atau dalam bahasa senang. aku sebut ‘amal’. untuk menyesatkan anak2 kite dari kecik.

ini respon aku:

benar cara repetition nih mmg cara yg digunakan semua. dan kite sememangnye takut anak2 dipengaruhi mende2 tersirat nih.

malah Islam pun mengajar kite repetition untuk bersolat. mmbaca Al-Qur’an. itulah bentuk perlindungan utama untuk orang Islam. membaca dan mengamal. ilmu dan amal. saye percaya kuasa Allah itulah kuasa mutlak. tade kuasa lain boleh menandingi kuasa Allah. so bentuk perlindungan yg Allah janjikan dengan meng’repeat’ solat dan bacaan Qur’an dan hadis itu salah satu perlindungan muktamad untuk org2 Islam.

dalam artikel akak nih. akak concern ngn perilaku anak2 yg mungkin terpengaruh pade konsep2/teori2 yahudi memasukkan sedikit demi sedikit unsur2 agama mereka. dan saya TAK BERSETUJU ngn akak nih.

ini lah masalah sebenar orang melayu. kalau anak2 diterapkan, diajar dari kecik untuk bersolat, bace al-qur’an, di ajar nilai2 murni. cukup lengkap di ajar rukun Islam dan Iman. saye percaya.
biarlah anak2 tu tengok pokemon ke. biarlah anak2 tu tengok filem kristian ke. da vinci code ke. demons and angels ke. tak pun. kalau yahudi tu terang2 datang ceramah pasal agama mereka depan anak2 ke.
takkan luntur akidah anak2 kalau ade perlindungan Al-Qur’an itu sendiri.

apa yg paling penting untuk perlindungan anak2 adalah ajaran yang KITA sendiri turunkan pada anak2. kalau kita biarkan anak2 tengok tv tak berenti. main internet tak brenti. main game tak brenti. tak solat. tak mengaji. tak buat pape yg berfaedah. TAK REPEAT pulak ajaran Islam tu. memanglah anak2 tersimpang. letak ulat depan mate pun dia boleh kate itu ‘god’. lepas tu kamu salahkan “perkara2 kecil yg orang yahudi/nasrani/freemason/illuminati masukkan” dalam rancangan TV? dalam buku?

padahal ajaran yg kamu bagi kat anak2 mmg tak cukup kuat nak menolak perkara2 kecil tu. anak2 ni otak mereka kosong. sume bende mereka nak tau. sume dia terima. dan kamu sendiri suapkan ajaran2 yahudi kepada mereka.
bukan salah anak2 terpengaruh dengan ajaran luar. salah mak bapak yg memberi peluang ajaran luar masuk.

tengoklah mak bapak sekarang. konon open minded cam omputih. bagi couple sane sini. siap bagi restu lagi. di beli game. di beli komputer. main internet sampai pagi. di beri tengok TV sampai larut malam. solat. mengaji sume tinggal!

nampak tak camane yahudi menerapkan nilai mereka pada anak2. bukan pada TV. bukan pada katun2. bukan pada buku2. tapi melalui mak bapak. tapi ye lah. mak bapak tanak salahkan diri sendiri. nak salahkan sape? salahkan yahudi/nasrani “yg menerapkan perkara2 kecil dalam kehidupan seharian anak2” lah kan? walhal. kamu sendiri yg REPEAT untuk BIAR anak hidup dgn otak sendiri.
APE KATE KALAU kite pulak. cube kite nih pulak pegi pengaruh anak2 org yahudi nih dengan ajaran Islam. kalau iman yahudi derang tak kuat. mesti derang terpengaruh ngn Islam. mau mak bapak dia tak salahkan kita? padehal derang tak ajar anak untuk kukuhkan iman yahudi derang sendiri.

SALAH MAK BAPAK DAN TENAGA PENGAJAR TAK BAGI ILMU CUKUP UNTUK MENGHALANG ILMU2 KOTOR. BUKAN SALAH ANAK2 TENGOK TV! malah bukan salah orang yahudi pun. dah itu kerja mereka. kerja kamu jaga anak2.

itulah carenye org Islam patut buat untuk menjaga agama Islam. dengan menjaga anak2! ANAK2 NI LA YG NAK BAWAK ISLAM KE MASA HADAPAN! kalau kamu gi clubbing, minum arak, tengok Americas Next Top Model hari2 macam org yahudi nasrani tuh… anak2 pun ikut la cara kamu!! part mane Ilmu tu nak masuk? kalau anak2 tade ilmu.. cam mane nak terlindung dari terpengaruh?! cemane nak jaga agama Islam?

well. kite tau dalam al-Qur’an ade sebut Islam akan bertahan sampai akhir zaman. so kite pun memperlekehkan usaha kita untuk menjaga agama kite sendiri. dah tau dah ape jadi. Islam prevails in the end. so ape nak kisah kan?
aku rase sebab nih la Allah tak bagitau bile Kiamat akan tiba. seko2 mmg perangai lahanat.

ekau sedap2 lah nak salahkan freemason lah. illuminati lah. padahal ekau sendiri yg perkenalkan mende tuh kat anak2! part mane Al-Qur’an nak tolong lindung anak ko kalau kau dan anak2 kau REPEAT mende nih hari2? nampak tak betape pandai yahudi nih? dia tak pengaruh anak2 de.. dia tau anak2 nih takleh kawtim ape dia buat. tapi dia pengaruh mak bapak! mak bapak nih cepat takut. sume mende masuk kalau takut. ye la. macam mane tak takut? iman tak kuat. belajar tak cukup. amalan tak ade. MALAS. sebab tuh la takut. so org yahudi nih pun terapkan lah nilai2 yahudi nih kat orang2 penakut cam orang melayu. orang melayu pun turunkan ajaran pade anak2 dia. yg membesar jadi bodoh cam dia jugak. habis lah melayu!

tengok pemimpin melayu sekarang. terutame yg AMENO tu lah. tengok je dah tau ramai antare derang suke minum arak, suke gi clubbing, suke buat maksiat, suke rasuah, kroni sane sini, suke bazir duit rakyat .. tengok anak2 derang dah tau cemane derang ajar anak2. tapi dalam pilihanraye tak abis2 nak pertahankan Islam konon. tapi nak memimpin melayu nih? and they keep on REPEATING the same thing over and over. nice examples lah dudes! i believe young people in Malaysia will grow up to be JUST like you mofos! I REALLY BELIEVE THAT!

laknat lah Melayu!!

so mak bapak sekalian.
takyah la jadik konspirasi teoris. nampak cahaya bintang utara lah. nampak macam satu mata lah. nampak macam piramid lah. nampak bentuk bintang daud [david] lah. nampak macam songkok pope lah. nampak macam tanduk setan lah. sumenye MACAM.
yang depan mate dia anak dia buat maksiat sane sini. dia tak nampak macam buat maksiat.

INGAT wei mak bapak zaman sekarang! belajar Ilmu agama Islam. ajar anak tu elok elok! suruh derang repeat byk kali! paksa derang repeat. [bukan repeat kelas.. lol]. pukul anak tuh kalau derang tanak. biar melekat dalam pale otak derang tuh. korang pun repeat la skali ngn anak2.

Advertisements

muvi alien

aku baru terpikir. demn! cam dah lambat. tapi terpikir la. betul ke wujud UFO nih?

cemane kalau sebenarnye. dalam universe nih. Bumi kita nih la yg mempunyai teknologi paling terkini. kire cam UFO memang tak wujud la. mmg makhluk dari galaksi lain stok mundur gile. cam sekarang nih derang baru wujud dalam era “nak invent roda”. cemane satu hari nanti kite manusia di bumi dapat cipta UFO. pastuh kite gi planet lain. planet tuh stok baru nak bina piramid. adekah mereka akan sembah kite nanti? lol. stok primitif gile ar. monyet baru nak jadik manusia. [aku tanak masuk bab cerita planet lain pun ade nabi adam.. nanti meleret idea pegi tempat lain]

takpun kite bina UFO. pastuh sampai kat planet yg mane hidupan baru nak bermula. aku bukan cakap pasal hidupan cam manusia. tapi hidupan cam dinosaur. tapi kat planet tuh. mungkin dinosaur tak same ngn dinosaur bumi. hahaaa.. stok sotong 20 tangan besar gunung makan buaya terbang besar bukit. ikan paus besar ikan tenggiri jek. stok tembikai bentuk pisang. sume2 pelik lah.

kire.. punye lah sofistikated bumi nih. planet lain takleh celen kehebatan teknologi kite. tade ke producer2 movie besar2/hollywood/ bollywood hape sume tuh terpikir idea nak buat filem cenggitu?

ini tidak.. balik2 UFO datang invade bumi lah. takpun alien2 nih memang lagi sofistikated dari kite. bile manusia sampai planet lain je. oh. alien tuh dah pakai Mazda terbang lah. teleport sane sini lah. ade warp engine lah. tembak2 laser gune keychain lah. asal pegi planet alien. kite yg takut lebih2. alien tuh tak habis2 nak butcher kite. nak makan kite. nak beranak dalam badan kite. tade satu alien pun yg penakut.

tade ke kite nak buat cerita manusia invade planet lain. manusia hantar UFO skali skale kat planet lain. supaye planet lain tertanye2 kite datang dari mane. kite kerah askar bumi gi conquer planet 400 tahun cahaya jauh dari bumi. skali skale buat muvi yg manusia nih alien jahat ape salahnye? buat kite gi planet predator. kite tangkap alien. makan alien. haha! alien sedap. kite suntik sperma kat perut alien betina. nanti baby kite force kuar dari perut alien tuh. lol.

well..  aku nak bagi idea je. curiosity kills..

???

haha! aku tau “ape kene mengene?

perspektif kene byk. kalau berfikir takat satu angle jek. tak best lah hidup.

a gloom within

it’s not the staunch smell of the living being from the desert of mountains. it was just the flower singing for the less fortunate. the victims of atrocity. the earth was left callused by them. brought forth by the destruction of their own wits. right from the front. left alone over the limitless feelings. fire that breathed rocks. and wind that shelter speed. all will perished into the dusk of dimension.

I bring nothing but fortune. but fortune made no prize for the dwellers.
I settled debts for the false blood. but the trails ended where it might continue.

their mistress may not show what’s true to the truth behind the tales. but the lord will prevail. not for the solemn army that hiked their way into the depth of the sky. nor it were to be for the eagles of the land. but solely for their own unblessed dignity.
the tigers may forgive them. but it shall not be for the dragons of the north. here lies the story that were foretold. just below the light of the deep ocean. just between the world of moons. say it matters not. beyond their words. their prayers. we seek what we have been searching for eternity.
time may not exist between seconds. the heart will filter much from the journey on the great barge. hear what you must. and tell a tale that would be heard by the thousand prospect.

that when the rose finally blooms. until you finally learn more than truth itself. love is all that matters for you.

but you will know what you have been foresee. some things matters little between this life. and more will matters the most behind your past.

mr.e

News

ah! shocking!!!

no more Blue Demon. today is my last day with the Blue Demon. aaaaaahhh!!! nooooooo!!! my BLUE DEMON!!!!!!! perjalanan bising laju dan selesa dah tade lepas nih? aaaaaaaaaaaaaahhh!! help me!!!
BLUE DEMON!! dont go!! dont leave me!! what am i gonna do without you? how will i caress you? what will happen to you? no more lonely days together. no more resting on top off a hill while eating Sausage McMuffin. who’ll make me proud on the streets? no more loud rumbling? no more shiny piercing look.

ah! i will sorely miss you my Demon.

uweeeeekkkkk! eh… uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! T_T

Cincin Kucing

just got back from lunch break. ye. dah start keje. yeeeeaaa! NOT!
EPF’s organizing Hari Raya Open House today at ground level sebelah bangunan EPF HQ nih. start kul 4.30 petang. sape sempat bace entry aku nih.. dan nak datang open house EPF. sile pergi ke KWSP Jalan Raje Laut 4.30 petang ini.

heniwei. mase aku balik dari lunch tadi. aku terjumpe Cincin Kucing. cute dowh. rase nak rejam sampai mati sape letak cincin kucing tuh dalam 2 van tepi opis aku nih. bukan cincin mate kucing. cincin kucing. adei. aku ade amik gamba gune kamera fon. tapi tade card reader. nak upload ke pc takleh.

takpe. kalau korang ade berdekatan KWSP Jalan Raja Laut. sila pegi cek 2 van yg terlantar parking tepi bangunan tuh. serius cute cincin kucing tuh. menangis aku melihat cincin kucing tuh kene kurung kat dalam van.

hmm.. pastuh korang leh join open house skali.

okeyh! malam nanti aku upload la gamba cincin kucing.

=========================================

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
uploading
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

tadaaaa... the CatRing


comel tak?

cincin kucing dikurung dalam van

pastu aku pegi open house EPF.. tu khemah tuh.. byk makanan kat bawah tuh. cincin kucing bawak.

wahahahahaahahahahaha! epic fail la meleis!
kalau dah tak reti eja dalam bahasa inggeris.. tulis jugak watpe? aduh!! dah la parking tepi bangunan orang lalu lalang. tak malu sungguh! buduh!

Baka!!

Merry Raye 2010

yeah! aku hilang tak berblog lagi mase cuti. malas gile nak tulis blog kat umah. well. partly sebab aku share bilik. malu ar aku nak blog depan adik beradik aku. and my mom n dad slalu sneak kat belakang aku tengok aku tengah watpe. so no room for porn lah. ahahaha! tade la. aku tak tengok porn la. aku bace manga jek. aku baik. serius dowh. cam dah bosan. dah la kotoq. tengok manga hentai la. bersih. hahahaha! so aku tulis nih tengah2 pagi buta kul 5.30pagi. time orang sume tengah mimpi basah.

this raya was unexpectedly fun. well. mostly maybe because i end up celebrating raya in my dreams. hehe. tapi serius. best lah. raye ngn sedare n nenek. went to Kelantan on the 6th and 7th. naik katerbang la. tho Mek Minah tak masak sangat. kesian dia. susah nak bergerak. but at least i got to eat Daging Goreng Kunyit terhebat Mek Minah. paling sedap pernah aku rase. tak pernah aku rase daging goreng kunyit terbaik dari tu. serius! TGIF ke Chilis ke, Tony Roma’s ke, McD ke. Lah TomYam pun takleh buat Daging Goreng Kunyit cenggitu sedap. hahaha!

then kat surat kabar tak abis2 pasal Sosilawati nih. tah selebriti hape gamaknye. ok okay. aku paham la nih pembunuhan kejam. tapi ngape popular sangat? byk jek pembunuhan kejam yg aku bace dari dulu. yg sampai habis satu lantai umah penuh ngn darah pun ade. tapi tade la se femes pembunuhan sosilawati nih. nak kate nih lagi kejam dari kes Mona Fendi pun aku rase tak sampai tahap tuh lagi. [lagi kejam orang mati kene bom C4]. time orang sebuk2 pasal sosilawation nih. anwar gi liwat sorang mamat lagi.. eh. tak. sori. sesaje suke fitnah. dan kalau mahathir ke, najib ke mati.. mesti FRU, MACC, JESUS, special branch.. tah hape kejadah sume start selongkar rumah kite sume lepas nih. padehal org tuh mati dek natural cause jek. punye hebat ke-selebriti-an mereka2 yg UMNO nih. cis. ape? defamation? kepale hotak kao! kalau Rosmah mati. kite derma rambut keras kat kubur dia.

ORANG NAK RAYA LAH! BUKAN DENGAR BERITA MENGARUT! dah sosilawati tuh kene bunuh. biar la polis wat keje. ekau nak keudarakan berita terkini watpe? tade sape kenal kot sosilawati tuh. sorang duorang jek kenal. tak penting. gi buat discovery pasal monster creature in Taman Negara lagi menarik. ntah2 ade Harimau Kumbang mate tiga ke. Naga Hijau anak Tuan Punya Kota Khayalan ke. mesti lagi ramai orang bace. ini tidak. kite bace surat kabo pastuh cakap.. “ish! kesian kene bunuh. kene bakar”. esok kalau kuar cerita Anwar diliwat Mahathir. mesti korang lupe terus pasal arwah mek sosilawati tuh. tak memberi impak duniawi pun. yang paling tak best pasal surat kabar meleisia nih. kalau satu surat kabar buat front page pasal sosilawati. yg lelain pun nak buat jugak. takde variasi langsung orang kate. aku gi beli surat kabar. utusan pasal sosilawati. the star pasal sosilawati. the sun pasal sosilawati. malay mail. NST. sume sosilawati. sume cerita same jek. aku tak nampak naskah Harakah tadi. kalau ade.. i bet mesti BUKAN pasal sosilawati.

okay. okay. cerita raya. raye ni aku tak bagi duit raye. tak ckup duit. nyeheh! betul la. keje haku ngambik gamba jek raye nih. gile best natang ade DSLR. tak brenti aku snap. 2 hari kat kelantan mmg tak cukup memory card 8Gb. itu 2 hari kat kelantan jek. pastuh gathering kat umah mak ngah pun best jugak. riuh. hish! pastuh main pass pass baby2. sekejap orang tuh nak dukung. sekejap orang nih pulak. sekejap nak posing. nak lompat. hape kesemuanye lah. makanan tak cukup tak kisah. yg penting sume hepi. heh!

snappy snappy aku hari2. serius tak sabar nak gi Sipadan november nih. yg nih kene bawah extra memory card. atau mungkin takyah. sebab mungkin keje aku hari2 mandi laut jek. bile nak nangkap gamba? takkan nak amik gamba time snorkelling? scuba diving? kene beli or sewa cover water proof untuk camera tuh. mesti mahal. tanak. aku tade duit. biar org len yg ade duit jek buat sume tuh. aku nak mandi air laut biru jernih. SAPE NAK IKUT?? murah jek.. keseluruhan 4hari3malam budget RM1000 jek. termasuk return boat. makan minum. tido. katerbang pegi balik. aku naik MAS dol. kalu AirAsia lagi murah. murah la tuh. slalunye decent package gi Sipadan mau sorang abis RM2000-RM2500. aku dapat RM1000.. Alhamdulillah. ahahaha! ye! seribu ringgit tu mahal la eh. hehe! well.. aku kumpul selame 6 bulan duit tuh. 200 sebulan.. cukup lah.

tapi nih dah lari dari cerita raya. aku sebenarnye nak elak cerita pasal raya. tapi raya kali nih cam lain dari yg lain. so. aku tulis lah sket pasal ia. terima kasih kepade descendant-descendant Che Isa dan Abd Aziz. i had great time. kesian kat orang2 yg tak dapat beraya sehappy aku. sile jeles. eh. tak.. kesian. kesian. moga2 raye korang akan lebih hepi di mase depan.

alah. raye je pun. kite patutnye happy time bulan pose. bukan raya. hish! nih ajaran orang yahudi la nih. tak habis nak celebrate sane sini. hish! adat freemason la nih. hish! illuminatus! kalau korang gi kelantan. korang carik nasik tumpang. dia bungkus nasik cam kon segitiga. pastuh kat bahagian tengah nasik kon tuh. dia letak telur rebus setengah. pastuh nampak cam mate kuning kat tengah2 nasik kon. mesti penjual nasik tuh illiminatus. hahahahhha! ahli teori konspirasi sile pegi kelantan ngn komen pasal nasik tumpang. wahahahaha!
takpun korang carik nasik paku. nasik paku dia tak gune getah untuk ikat bungkusan.. dia gune paku 2 inci. muahahaha! nanti korang makan. ade orang tukul mulut korang. eh.. tak.. itu aku buat cerita sendiri. duh~~! papehal pun. makanan orang Kelantan mmg sedap. lagi sedap kalau dia tak letak gula. huhu! kenape lah byk sgt gula kat kelantan nih? tak habis2. sugar consumption kat kelantan tinggi dol. tapi stock gula cam tak pernah abis.

itu serba sedikit pasal raye aku.
untuk rakan2 yg sanggup bace blog aku. Merry Syawal to you.
sori kawan2. aku tak dapat join futsal Jumaat. ade family gather gather malam jumaat. aku rindu ngn futsal. nak futsaaaalll..

pasnih aku nak gi McD.. beli Sausage McMuffin buat sahur. McD yahudi? sape kate? McD christian americans lah. bukan yahudians.

Benar.Salah.Lawak.Serius.Agama.Adat

Ah! benci aku ngan orang yg tak reti bezakan yang Betul ngn Salah, yang Lawak ngn Serius. it doesnt matter what kind of post u published. YOU READ it carefully. learn to read the flow. how to recognize something funny or not. or whether it’d be wrong or not.

ape hal yang ko bace jek terus percaya? bangang gile. siap percaya lagi orang tu buat research. kalau aku tulis aku buat research kat sini. so maknenye article aku nih legit lah? dengan references tade hape sume. article aku leh jadik legit? bangang!

bawak bawak la bezakan dulu. fahamkan dulu. ini tidak.

bace. tak suke. bantai publisher.
bace. suke. puji publisher.

kalau ikut ajaran agama Islam :

baca. faham maksud. amal.

feedback tuh bonus jek. tapi ini lah cara-cara ilmu nak masuk dalam kepale hotak ko. setakat membace jek bukan ilmu namanye. itu hobi. anak aku yg aku belum buat pun boleh bace. orang buta pun boleh baca.

macam aku baru bace satu blog parody nih. ok lah. mungkin in a way cara penulisan dia nampak serius. [well, its not sarcasm if u’re not serious]. dia bercerita tentang adat orang Melayu dan BUKAN PASAL AGAMA. dia dah tag ‘parody’. serta komen2 yg menyokong entry beliau pun ramai untuk jadi references kepada pembace2 yg tak paham ape yg beliau cube sampai kan. tapi datang pulak mereka2 yg tak menyokong. based on their comments. nampak sgt derang nih datang setakat membaca. bukan memahami. mula lah jadi polis moral sedunia kononnye berdiri untuk org Islam kate mereka.

masalahnye… article tuh ko tak paham. pastuh ko nak berdiri untuk Islam apehal? siap bawak masuk agama pun apahal? ok! ekau tak puas hati sebab dia tulis “al-Qur’an” kat dalam article dia. tapi aku tau ko yg tak menyokong sebab tak bace betul2 atau tak baca habis. publisher blog tuh siap tulis:

“dalam ajaran Al-Qur’an tak disebut pun pasal adat org melayu nih.”

so aku tanye orang yg tak menyokong nih.

“part mane yg tak betul pasal statement di atas?”

publisher tuh bercakap benar. dan kebenaran itu membawa keberanian.

nih la masalah orang melayu. yg benar itu melayu takut. yg salah dia tak takut. dah la tak tau bezakan benar ngn salah. pastuh kalau dia pasti dia benar. dia takut nak suarakan. hoooi. aku cukup bengang la ngn orang camni. tambah pulak. kalau dia tak pasti. dia nak komen jugak. sebab tuh kite tengok ramai pengguna “anonymous” kat komen2 artikel sensitif. kang kalau dia komen salah. nanti ramai pulak datang blog dia bantai dia. hahaha! penakut. mmg la cenggitu. itu bukan ciri orang Islam tu. itu ciri2 orang Yahudi. menyorok di belakang suatu kumpulan yg besar. sambil menyuarakan rasa hati. tak same ke? Israel tu menyorok belakang Amerika. sebab tuh dia berani. same la kamu2 yg komen dibelakang kebesaran “anonymous”.

kamu sendiri ikut Yahudi. kamu kate orang yg bercakap benar itu ikut Yahudi? bezanye Yahudi ngn kamu. Yahudi tuh Tuhan cipta sebagai bangsa yg pandai. yg mampu menggugat umat Islam. kamu pulak bodoh nak mampus! tak habis2 nak jatuhkan orang yg cakap benar. tapi dedua penakut!

Conspiracy Theory la.. bace betul2.. TEORI konspirasi

penat aku bace blog2 orang yg tak abis2 nak buat conspiracy theory samekan segale bende ngn yahudi. serius penat bace blog2 bodo cenggitu. haha! latest conspiracy theory pasal iklan TV3 yg derang theorized ada unsur Yahudi serta Nasrani. sblum nih pasal Lady Gaga la. Rihanna la. simbol all seeing eye kat Dollar Amerika lah. macam2 lagi. illuminati la. lagi buat aku letih minda nih adelah pembace2 yg komen sambil sokong artikel derang yg bodo tuh. takde kebenarannye ape yg derang tulis tu. derang buat research sendiri. teori derang sendiri. well. mmg la kite ade option kite sendiri. kite boleh percaya atau tak.. kite leh decide sendiri. tapi masalahnye korang decide things sebab korang benci yahudi. bukan sebab fakta.

kalau aku buat conspiracy teori sendiri.. aku kate yahudi makan taik lembu for dinner sambil dia berdoa orang Islam mati. pastuh aku edit/photoshop gamba org yahudi tgh makan taik lembu.
aku percaya mesti ade segelintir yg tak pakai otak percaya bulat2 teori aku tu. sebabnye aku tulis “berdoa orang Islam mati”. so maknenye part mane yg tolong decide untuk percaya tu? part otak releven atau part rasa amarah?

“oh.. sekarang dah tau sume nih ada unsur yahudi.. saya tidak akan dengar lagi lagu dia” komen Mr. D dan Miss L pule komen “oh.. begini rupanya.. masyaAllah. baru saya tahu Pemimpin Iran penyokong Illuminati” WTF?

mind you.. “MasyaAllah” bermaksud “Allah yg Maha Agung”. dan “Astaghfirullah” bermaksud “berilah pentunjuk kepada ku Ya Allah”.. or something like that. sile gunekan sebaik2nye.

dan sini aku nak share article sorang mamat nih pasal conspiracy theory orang Melayu.

http://luf-kin.blogspot.com/2010/09/gempar-unsur-unsur-kafirsyaitan.html

terima kasih lufkin.. ko mmg genius!
wahahahahahahahahahahahahahah!

kepade org2 Melayu yg sebuk duk percaye sane sini tuh… click link yg aku bagi tuh.. bace dan fahami. betul ke lufkin tulis nih atau tidak. kalau x paham. ekau mmg otak keras.

orang melayu nih nak percaye yg remeh temeh je. yang derang tanak percaya adelah melayu sekarang hidup dalam kehidupan yg di design oleh orang yahudi. cara hidup kite sekarang adelah cara hidup org yahudi. dan kite suke ikut care derang. yahudi pun suke la. org Islam ikut cara derang. mau dia tak suke? tengok wayang. pegi clubbing. dengar lagu. nyanyi kuat2. buat propaganda itu ini. miss world. idol idol. jadik gay. rasuah. interest. sume tuh cara hidup yang dicipta org yahudi. pelik. org yahudi pun takde la hidup cenggini sgt. tapi kite yg mengaku Islam nih yg lebih2 puja cara hidup org Yahudi. nice one!

ini teori aku pulak.. adekah ini membawa maksud.. budak yg cuba eja L.O.V.E. guna jari2 beliau nih seorang illuminatus? mungkin jugak eh? bendera tuh pun? cemane lak ngn pengguna telephone Sony Ericsson?

gune otak tu betul betul!! TEORI bukan FAKTA

McD’s Breakfast Meal

bulan pose nih tak abih2 aku nak rage. dah la taktau pahala puasa dapat ke idak. hari2 aku asik usha awek2 “berdada bidang” kat stesen KTM. eh. ¬†tambah pulak aku pegi tengok movie Piranha semalam. dah la tolak pahala bulan pose gi tengok wayang. dah tuh banyak pulak uncut scene bogel awek2 badan gile mantap nak mampus dalam muvi tuh. huu.. paling best angle bawah payudara atau bawah panties. itu adelah angle2 camera yg terbaik dalam muvi tersebut. tak renti2 pulak tuh. habis segala pahala bulan pose aku tahun ni diganti ngn neraka. eh. dosa. hadui. cerita dia ok la kot. ganas gile babeng. walaupun jalan cerita same cam muvi pirana sblum nih. selambe pirana tuh gigit. masuk dari vagina perempuan tuh pastuh keluar ikut mulut. lucah gile pirana tuh. wahahaha! and yes. it was totally uncut. macam lembaga penapisan air. eh. muvi di malaya tak buat keje langsung ke. tah macam mane muvi nih boleh masuk malaysia pun aku tak tau dan tak paham. American Pie : The Naked Mile tak lulus pulak? Piranha nih lulus pulak. goddemn! puas aku malam semalam. hmm hmmmm…
dah la aku demam seleseme nih. baru jek nak baik. terus baik malam semalam. abis sume darah aku tertumpu kat 2 tempat. di kepala serta di male productive system aku. sehat terus malam semalam. haha! tapi aku still kene abiskan antibiotik.

ok. aku nak rage pasal mende lain sebenarnye. seperti yg kamu tau. aku tidak memboikot McD walaupun aku cam tau Encik McDonald men’donate’ sekelumit profit beliau kepada well being of Israelis. ye la. aku peminat tegar Chicken McNugget kot. dan beberape tahun lepas aku start gilakan Sausage McMuffin w/o Egg beliau pule. Sausage McMuffin [SM] hanya akan disajikan pada Breakfast Meal setiap hari dari pukul 0400 sampai kul 1100. amatlah sedap Sausage McMuffin ini dimakan bersama hash brown. aku mmg slalu bangun awal pagi sebab nak pegi McD dan bukan sebab nak solat Subuh. Ye! mungkin aku akan beratur kat blakang SM di akhirat nanti. harap2 lah aku ubah cara pemikiran aku dan bertaubat secepat mungkin. supaya aku dapat beratur belakang Nabi Muhammah SAW akhirat nanti.

hmm.. hmm.. ok. thats not the point.
jadi lah sepatutnye Breakfast Meal disajikan pada waktunye yg sebetulnye. tapi dibulan Ramadhan al-Mubara’ nih. encik manager-manager franchise McD Malaysia nih telah bersetuju sepenuhnye untuk meng’up’kan waktu breakfast kepada kul 0600 sampai 1200. maka melepaslah aku nak makan SM sewaktu sahur. sebab melainkan aku tak puasa. aku takkan dapat merasa SM dikala sahur. alasan mereka terdiri solely atas alasan makanan2 Breakfast Meal tak cukup mengenyangkan untuk menampung penderitaan orang melayu Malaysia yg tak dapat makan selame 13 jam satu hari. ape ke bodoh punye alasan?! dan staff McD [terutama skali yg melayu] yg aku tanye pasal menatang penukaran waktu breakfast meal nih rata2 menyokong pendapat manager-manager McD derang. bodoh! melayu lemah tak tahan makan 12 jam!

orang makan McD bukan nak kenyang la bangsat. org makan McD sebab sedap. kalau nak kenyang. kitorang mesti makan nasik. bodoh! dan apehal minum air coke pagi2 sahur tuh elok ke untuk manusia? argh! bangang!! aku nak sahur ngn SM la bodoh! bukan ngn Big Mac.. Big Mac aku buat bukak puasa! bukan sahur! aku nak pancake! aku nak hash brown! WTF!! camne la korang leh jadik manager lagi bodoh serta bahalul. haaa! kan dah rage aku kat dalam blog nih. hahahaaaa!

GIMME BACK MY SAUSAGE MCMUFFIN!!!

aku nak makan ia bersama hash brown serta pancake serta air teh yg aku letak gula tapi tak kacau.