Conspiracy Theory la.. bace betul2.. TEORI konspirasi

penat aku bace blog2 orang yg tak abis2 nak buat conspiracy theory samekan segale bende ngn yahudi. serius penat bace blog2 bodo cenggitu. haha! latest conspiracy theory pasal iklan TV3 yg derang theorized ada unsur Yahudi serta Nasrani. sblum nih pasal Lady Gaga la. Rihanna la. simbol all seeing eye kat Dollar Amerika lah. macam2 lagi. illuminati la. lagi buat aku letih minda nih adelah pembace2 yg komen sambil sokong artikel derang yg bodo tuh. takde kebenarannye ape yg derang tulis tu. derang buat research sendiri. teori derang sendiri. well. mmg la kite ade option kite sendiri. kite boleh percaya atau tak.. kite leh decide sendiri. tapi masalahnye korang decide things sebab korang benci yahudi. bukan sebab fakta.

kalau aku buat conspiracy teori sendiri.. aku kate yahudi makan taik lembu for dinner sambil dia berdoa orang Islam mati. pastuh aku edit/photoshop gamba org yahudi tgh makan taik lembu.
aku percaya mesti ade segelintir yg tak pakai otak percaya bulat2 teori aku tu. sebabnye aku tulis “berdoa orang Islam mati”. so maknenye part mane yg tolong decide untuk percaya tu? part otak releven atau part rasa amarah?

“oh.. sekarang dah tau sume nih ada unsur yahudi.. saya tidak akan dengar lagi lagu dia” komen Mr. D dan Miss L pule komen “oh.. begini rupanya.. masyaAllah. baru saya tahu Pemimpin Iran penyokong Illuminati” WTF?

mind you.. “MasyaAllah” bermaksud “Allah yg Maha Agung”. dan “Astaghfirullah” bermaksud “berilah pentunjuk kepada ku Ya Allah”.. or something like that. sile gunekan sebaik2nye.

dan sini aku nak share article sorang mamat nih pasal conspiracy theory orang Melayu.

http://luf-kin.blogspot.com/2010/09/gempar-unsur-unsur-kafirsyaitan.html

terima kasih lufkin.. ko mmg genius!
wahahahahahahahahahahahahahah!

kepade org2 Melayu yg sebuk duk percaye sane sini tuh… click link yg aku bagi tuh.. bace dan fahami. betul ke lufkin tulis nih atau tidak. kalau x paham. ekau mmg otak keras.

orang melayu nih nak percaye yg remeh temeh je. yang derang tanak percaya adelah melayu sekarang hidup dalam kehidupan yg di design oleh orang yahudi. cara hidup kite sekarang adelah cara hidup org yahudi. dan kite suke ikut care derang. yahudi pun suke la. org Islam ikut cara derang. mau dia tak suke? tengok wayang. pegi clubbing. dengar lagu. nyanyi kuat2. buat propaganda itu ini. miss world. idol idol. jadik gay. rasuah. interest. sume tuh cara hidup yang dicipta org yahudi. pelik. org yahudi pun takde la hidup cenggini sgt. tapi kite yg mengaku Islam nih yg lebih2 puja cara hidup org Yahudi. nice one!

ini teori aku pulak.. adekah ini membawa maksud.. budak yg cuba eja L.O.V.E. guna jari2 beliau nih seorang illuminatus? mungkin jugak eh? bendera tuh pun? cemane lak ngn pengguna telephone Sony Ericsson?

gune otak tu betul betul!! TEORI bukan FAKTA

About ururu5

I practice Islam, total One Piece fan.. and L'Arc-en-Ciel.. and Arsenal.. and PAS.. and.. im single.. or am i? N.E.S. tolong confirm kan.. I'm left-handed..

Posted on 6th September, 2010, in blog orang lain, bodoh!, life orang lain, marah, Religion. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: