muvi alien

aku baru terpikir. demn! cam dah lambat. tapi terpikir la. betul ke wujud UFO nih?

cemane kalau sebenarnye. dalam universe nih. Bumi kita nih la yg mempunyai teknologi paling terkini. kire cam UFO memang tak wujud la. mmg makhluk dari galaksi lain stok mundur gile. cam sekarang nih derang baru wujud dalam era “nak invent roda”. cemane satu hari nanti kite manusia di bumi dapat cipta UFO. pastuh kite gi planet lain. planet tuh stok baru nak bina piramid. adekah mereka akan sembah kite nanti? lol. stok primitif gile ar. monyet baru nak jadik manusia. [aku tanak masuk bab cerita planet lain pun ade nabi adam.. nanti meleret idea pegi tempat lain]

takpun kite bina UFO. pastuh sampai kat planet yg mane hidupan baru nak bermula. aku bukan cakap pasal hidupan cam manusia. tapi hidupan cam dinosaur. tapi kat planet tuh. mungkin dinosaur tak same ngn dinosaur bumi. hahaaa.. stok sotong 20 tangan besar gunung makan buaya terbang besar bukit. ikan paus besar ikan tenggiri jek. stok tembikai bentuk pisang. sume2 pelik lah.

kire.. punye lah sofistikated bumi nih. planet lain takleh celen kehebatan teknologi kite. tade ke producer2 movie besar2/hollywood/ bollywood hape sume tuh terpikir idea nak buat filem cenggitu?

ini tidak.. balik2 UFO datang invade bumi lah. takpun alien2 nih memang lagi sofistikated dari kite. bile manusia sampai planet lain je. oh. alien tuh dah pakai Mazda terbang lah. teleport sane sini lah. ade warp engine lah. tembak2 laser gune keychain lah. asal pegi planet alien. kite yg takut lebih2. alien tuh tak habis2 nak butcher kite. nak makan kite. nak beranak dalam badan kite. tade satu alien pun yg penakut.

tade ke kite nak buat cerita manusia invade planet lain. manusia hantar UFO skali skale kat planet lain. supaye planet lain tertanye2 kite datang dari mane. kite kerah askar bumi gi conquer planet 400 tahun cahaya jauh dari bumi. skali skale buat muvi yg manusia nih alien jahat ape salahnye? buat kite gi planet predator. kite tangkap alien. makan alien. haha! alien sedap. kite suntik sperma kat perut alien betina. nanti baby kite force kuar dari perut alien tuh. lol.

well..  aku nak bagi idea je. curiosity kills..

???

haha! aku tau “ape kene mengene?

perspektif kene byk. kalau berfikir takat satu angle jek. tak best lah hidup.

About ururu5

I practice Islam, total One Piece fan.. and L'Arc-en-Ciel.. and Arsenal.. and PAS.. and.. im single.. or am i? N.E.S. tolong confirm kan.. I'm left-handed..

Posted on 24th September, 2010, in Anime, idea, wayang. Bookmark the permalink. 7 Comments.

  1. haha… dulu kecik2 pun ada jugak aku terfikir camni…

    paling best skali… masa kecik2 penah imagine cemana rupa malaysia bila 2020 nanti… memang moden habis la… siap macam2 je lukis dalam pertandingan melukis tu… hahaha…

    semua stok alien yang maju dan ganas… tak best ahh ye tak??

    • mase kecik2 aku pun hengat tahun 2020 nanti mesti Malaysia dah buat mass production krete Proton terbang. ceh! tade bezanye tahun 2020 ngn tahun 2010 nih nanti. haha! cume celebration jek gempak. bawak2 la bumi nih bersatu pegi invade solar system lain. haha!

  2. “sotong 20 tangan besar gunung makan buaya terbang besar bukit”

    weh boleh tahan imaginasi lu. seram gua. kahkah!

    kalau adalah kan sapa sapa nak buat movie macam ni, marilah berdoa bukan razak maiden yang buat.

  3. wakakakaka…

    betol weyh..
    kadang2 guwa terpikir, kenape homosapiens ni tak pegi buru alien2 yg ade kat planet laen..
    Asyek2 kite jek yg kene buru..
    lu try la wat proposal anta kat director citer predators..
    mane tau die minat ngan idea lu..
    kompom kaye weyh..

    hahahahaha….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: