Idea wei… mane kau?!!

ah! penat.. bagai bumi menyembah keinginan. korang penah main polis sentri tak?

aku slalu ade idea nak blog time aku tidak berada kat depan PC. bile duk balik depan pc nih. Idea Menulis tuh mesti dah main nyorok2. serius dowh. tak dapat carik balik Idea Menulis tuh. hebat gile dia nyorok.. macam pencurik. kang aku dah blah dari PC nih.. time tuh la dia nganjing tunjuk2 diri. pastuh penat la aku ngejar nak tangkap dia. macam main polis sentri laaaa kan.. kene kejar.. pastuh kene tangkap.. demmit!.. dah la nak kene carik.. pastuh kalau nampak.. nak kene kejar pulak.. serius penat. kalau tak dapat. cenggini la jadinye aku. tulis mende tak berfaedah. tulis pun pendek je. cis. sekadar nak tengok blog nih updated. cis!

“woi!! Idea!! aku tanak main lagi laaa.. ko main la sensorang.. nyorok la sampai kiamat. aku nak balik minum air sejuk.. pastuh nak tengok Top Chef.”

bagus Top Chef nih. mengembangkan minda betul. byk gak idea nak masak aku nih. owh! ade pulak Idea Memasak. tapi idea memasak bukanlah Idea Menulis. derang nih macam serupa tapi kembar malah tak serasi [amende aku cakap?].. tapi Idea Menulis tak seganas Idea Memasak. Idea Memasak tanak nyorok dowh! dia ego sket.. pikir diri sendiri jek.

“te hell kau Idea Memasak!.. dah dah la tuh. idea minggu lepas tak praktikkan lagi kot. hari nih ko bagi idea lain.. demmit”

ok. aku rase aku nak masak megi bile balik nanti. hahaaaaaa! wei… keje aku hampir siap wei.. aku dah hampir mendapat kelulusan pegi Arab Saudi.. visit mak bapak aku.. buat Umrah.. lepak Dubai.. hewah!!!

About ururu5

I practice Islam, total One Piece fan.. and L'Arc-en-Ciel.. and Arsenal.. and PAS.. and.. im single.. or am i? N.E.S. tolong confirm kan.. I'm left-handed..

Posted on 30th November, 2010, in cook, idea, TV. Bookmark the permalink. 3 Comments.

  1. idea memasak banyak? wahahaha… ko terer masak ke? kalo terer aku nak ngorat ko je lah… hahahahaha…

    wuahhh… gi dubai…

    kem belikan pak arab hensem2 seko-dua… hehe… nak buat hamba abdi.

  2. hahahahaha…

    gile camne aku nak pegi minang? kene kumpul orang kampung la camni… hahahaha…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: