Dubai Makkah Dammam Jubail Dhahran Bahrain

cuti 2 minggu nih

aku amik gamba nih sejam lepas berlepas dari KLIA.. gile aouuuuroraaaa!!! kalau korang percaya itu aurora lah.. aahahahahahaha!

About ururu5

I practice Islam, total One Piece fan.. and L'Arc-en-Ciel.. and Arsenal.. and PAS.. and.. im single.. or am i? N.E.S. tolong confirm kan.. I'm left-handed..

Posted on 13th January, 2011, in Holiday, Photos, Religion. Bookmark the permalink. 5 Comments.

  1. whoaaaa… wey… nak copy gamba last tu bley? wat wallpaper.

    chantekk seyhhhh…

  2. copy lah.. sharing is kering.. tapi itu bukan aurora lah..

  3. wow.. best giler.. fantastic beb..😀

  4. aurora tu reflection dari dlm kapal terbang…

    aku plg ske gmbr laki yang letak sand dlm botol..kreatif…and muka dia tengah tumpu perhatian tu sgt menarik ati…

  5. haha. nampak cam aurora kan? 1st time aku tengok gamba tu pun aku pelik. haha! aku carik2 aurora kat luar katerbang.. lepas tengok kat viewfinder tuh… baru aku sedar. haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: