mintak maaf

ahahahahahahaha! well. salah aku jugak.. aku masuk terus kutuk dia bodoh.. lol! terus kene cap cube carik trefik.. wahahahahahahahahahahaha! itu paling klako laa…
ye laa.. aku mintak maaf laa sebab terus terjah ngn perkataan ‘bodoh’! wahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!! dah aku mmg cenggini.. nak buat cenggane?

tapi aku bukan benci dia pun. aku bace blog org lain. then aku terkutuk blog org tuh sebab ingat dia yg cipta artikel bodoh tuh. rupenye blog tuh hanye share ape yg dia baca. dia link balik kepada owner sebenar artikel bodoh itu lalu aku pergi ke root sourcenya. terus kutuk article bodo dia. link balik kepada blog aku sebab aku malas nak taip komen panjang kat blog dia sebab aku dah komen kat blog aku sendri. tapi dia delete komen aku yg original. then aku kene kutuk balik [bese la tuh]. then dia kate, aku benci dia. trus dia buat entri pasal haters. hahaha. te hell. aku tak benci dia. aku benci artikel dia. takde guna aku nak benci dia. aku tak kenal pun sape dia. 1st time aku visit blog dia kot. takpe, dia tak suka aku. aku pun tanak orang suka aku. aku nak orang suke dapat kebenaran jek. dapat penipuan pun aku suke gak [kalau kelaka la]. lol. yang penting. aku bukan nak trefik dia.
Demi Allah. aku tanak trefik dia. trefik amat tak penting bagi aku. aku bukak blog sebab nak menulis. dan mencarik blog awek2 comel dan cun [hahaha].. bukan untuk trefik langsung. dia nak cakap aku pape pun boleh. aku mmg segala keburukan di dunia. aku tak nafikan. dia byk penyokong. mende yg aku tade. itu kebaikan dia. itu kebaikan aku.

well. artikel dia mmg nampak bodoh. tapi like what he said. Wallahualam. kite berserah kepada-Nya. Allah itu Maha Mengetahui. kepade bloggers lain2 yg kuat menyokong dia.. sila fahami maksud Wallahualam.. jgn semata2 dia menunjukkan logik dia.. ekau terima bulat.. terus nak share bulat2 pandangan dia. itu bukan Wallahualam dah. itu ko percaya terus. sebagai buktinye.. sile bace komen dari pengkomen bernama “Pezol Stylez”. i quoted him saying :

da agak da..mesti ade lam al-quran tp aku xtau nk carik caner..terbaek r bro ley selesaikn bende nih….;p

cam bentuk komen sesat je aku tengok nih. well. kalau ade makna lain. aku mintak maaf la. aku salah tafsir… tapi macam obvious kot dia percaya bulat2. lol! well.. kalau tengok komen2 lain pun.. nampak mereka yg lain mempercayai bulat2 teori bodoh tu. mau aku tak marah? marah gile aku tengok mende2 camni. inilah salah satu permulaan kerosakan minda. kerosakan akhlak. well.. nasib baik aku datang tegur kan? hahaha! eh? ke tak makan saman gak? takpe.. at least aku dah tegur…

hadui meleis meleis.

———————–
update
———————–

kenape? kalau pengaruh si Izamir tu sangat besar.. maknenye aku kene takut ke? aku kene diam? aku kene tutup blog aku? aku kene menyerah kalah? setau aku tade pengaruh yg patut aku takut selain pengaruh Yang Maha Kuasa. takpelah, kalau korang takut kat manusia berpengaruh besar nih. itu masalah korang lah. tapi sebab tuh mereka2 ni berkuasa. macam BN.. sebab dia ingat dia berpengaruh besar.. dia pun besar kepala. riak. takabbur. thinks everything revolves around them. hahahaha! well.. i believe everything revolves ONLY around the Almighty. so aku tak takut kuasa lain. bawak la nuclear bom or a million askar yahudi belakang korang. takut aku tetap hanye pade Allah. bukan kat korang.

betul. korang boleh kesian kat aku. aku pun kesian kat diri aku. aku pun boleh kesian kat korang. korang tak kesian kat diri korang sendiri ke?

About ururu5

I practice Islam, total One Piece fan.. and L'Arc-en-Ciel.. and Arsenal.. and PAS.. and.. im single.. or am i? N.E.S. tolong confirm kan.. I'm left-handed..

Posted on 15th March, 2011, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. kesiannya ko kata kat sapa ni..?? well kenapa kau tak boleh terima pandangan orang lain.. wehko tak boleh buat apa sebab dia berpengaruh besar.. menyerah kalah lah dude.. aku dah tanya ustaz aku, dia kata tak salah pon artikel si izamir tuh.. n aku tanya kawan aku yg belajar hadis n alquran pon cakap tak salah.. ko sapa yg berani nk salahkan kenyataan n keajaiban alquran.?? dah la x berani tunjukkan diri

    • dan aku tak pernah kate dia salah.
      aku kate dia bodoh.. tak semestinye dia salah. dia rasa dia benar.. dia sebarkan.. walau sebodoh mane ajarannya. tak mungkin ada salah atau benar dalam mengkaji al-Qur’an..

      dan aku pedulik hape pengaruh dia besar.. kalau Amerika or even Mahathir back-up dia sekali pun.. aku still boleh kate teori dia bodoh. kenape aku perlu menyerah kalah? yg aku pertahankan adelah fahaman sebenar ajaran Islam yg diajar kpd aku. kenape aku perlu menyerah kalah?

      aku dah tunjukkan diri.. tapi si izamir tuh yg tanak post komen aku. bukan salah aku.
      ko pun same shasha.. ko tanak tunjukkan diri ke? takkan pakai anonymous je.. lol

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: