Mak Bapak tak gune! syaitonirrojim!!

ha ah.. aku tak virgin… alah! bese la nih… mane laki yg virgin? tunjuk aku… itu stok alim gile tuh… yg dah melancap tuh, percaye lah korang dah tak virgin [yg laki la….. yg pompuan, mungkin still virgin walaupun dah melancap] hoh!

Perihal blog adik Adinda Evans aku rase dah sampai satu malaysia.. mmg kene ngn konsep 1Malaysia PM kite.. lol

adik Adinda Evans amat tegar.. malah aku mahu gelar dia Troll God sebab komen dia dah lebih 1000 pun.. gile babeng.. macam troll goddess “Saya Gay Saya OK”.. ye.. dia Goddess sebab dia gay.. lol..

tapi walaupun aku marah memula kat adik Adinda Evans.. akhirnye aku sedar.. sume nih partially je salah dia.. sebab mostly bukan salah dia.. sebab MOSTLY SALAH MAK BAPAK dia.. dan cikgu2 yang mengajar dia..

ini komen aku kat page dia yg ngaku “Saye Tak Virgin, Saya Bangga”:

ururules said…

dik… cube ekau buat entri bagitau name mak bapak ko serta cikgu2 dan ustaz/ustazah yg mengajar ko kat sekolah…

boleh aku pegi pukul derang sebab tak ajar ko betul2.. semua nih mmg salah mak bapak ngn cikgu2 ekau… ekau bodoh bukan sebab ekau malas belajar.. tapi sebab tade orang nak ajar ekau betul2 tentang hidup.. tentang dunia.. tentang halal haram syurga neraka dosa pahala..

yes.. sile bagitau name mak bapak ko.. supaye aku leh gi pukul derang.. mmg salah mak bapak ko semua nih!

June 2, 2011 10:42 AM

sebijik macam article yg aku pernah post dulu.. pasal salah mak bapak [cume dulu pasal yahudi.. yg nih pasal ajaran x ckup tentang hidup]. sile bace kalau boleh.

ye.. sedar lah.. memang salah mak bapak, cikgu or penjaga budak tuh yang semua ini terjadi…

ilmu Adinda Evans nih tak cukup kot.. jahil sangat. ade sesape leh tolong research sket budak nih tak? bagi aku name mak bapak dia.. maybe aku leh tunjuk kat mak bapak dia result membesarkan anak mereka yg jahil nih. kalau berpeluang. mungkin aku boleh pelangkung mak bapak, cikgu atau panjaga budak nih. ape bangang besarkan anak cenggini? aku rase anak Ayah Pin pun tak perangai macam nih [wallahualam]..

cube korang belek2 entri budak nih yg lain.. tak habis2 dia cube kapel sane sini.. cube cium sume budak laki dia kapel.. pergh! high social life gile ar [jeles aku…haha]… i bet dia tak sabar2 nak naik umo 18.. legal age to go clubbing. pergh! aku taktau ape jadi la kalau dia kenal dunia clubbing nih.. mau murtad terus. kalau Pavilion tuh macam dia leh gi tiap minggu mase muda2 nih [byk duit nih]… apelah sangat harge arak satu botol bile dia dah besar nanti?

oi! mak bapak budak nih.. bawak2 la rotan budak nih.. campak kat stor malam2 ke.. campak dalam perigi buta ke.. muda2 lagi setan dah menari2 dalam otak dia… kalau dah besar nanti, setan buat rumah panjang dalam hati dia wei..

aku doakan bebudak cenggini supaye dapat lah pendidikan yang betul.. moga Allah hantarkan pembimbing yang benar kat budak2 yang tak dapat pendidikan yg benar nih..

hadui! melayu melayu! malaysia malaysia! bile la rasenye betul hilang melayu dari dunia nih? Quote Hang Tuah “takkan melayu hilang” memang tak jadik kenyataan de… aku still rase melayu akan dilaknat satu hari nanti.. hanya Islam yg akan tinggal… melayu tak tinggal wei… bile Allah turunkan bala.. hilang kaum wei.. bukan hilang 1/10 dari kaum.. tapi 1 kaum hilang… so korang decide la nak jadi kaum melayu atau nak jadi Islam.. [melayu itu hanya kaum.. Islam itu segalanya]

=========
oh! update terbaru: entry budak tuh pasal dia tak virgin tuh dah hilang… tapi dah terlambat.. ramai gile dah print screen article dia yg hangat tu.. korang google je Adinda Evans.. byk gile kot result..

About ururu5

I practice Islam, total One Piece fan.. and L'Arc-en-Ciel.. and Arsenal.. and PAS.. and.. im single.. or am i? N.E.S. tolong confirm kan.. I'm left-handed..

Posted on 2nd June, 2011, in blog orang lain, bodoh!. Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. haha… ko tau aku bleh spend mase bace seme entry dia sampai paling lama2 dulu??

    memang aku mcm…

    ehh… mak ayah budak ni mane ah??

    atauuuuuuuuuuuuuuuuu

    CITER SAJE REKA2 SEMATA2… KIKIKIKI…

    gempak ah follower dia mencanak2 naik. kalo blogger tegar yang rajin citer pasal nuffnang pun mesti butthurt ngan dia kan…

    slambe je tetibe ramai follower. haha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: