Doom

kan aku dah dapat blog. haaa! well. bukan ape pun. aku terdonlod SPAM. pastuh terclick .exe file lepas aku extract donlod file tuh. sungguh laju jari aku memainkan peranan. macam pinang dibelah dua. laju wei. hape ke bodoh jadi kat haku nih tak tau la. rase fuck gile. yang pelik nye, jari aku nih cepat jek nak double click sume mende. aku dah nampak .exe file tuh.. tapi tapak tangan aku tetap tolak cursor pegi file tuh.. jari aku cam otometik double click file tuh. gile ke hape?!!! bangang!!! dalam 10 saat. je. 10gaddemnseconds! hard disk aku crash. tak sempat nak selamatkan pape pun. hilang keje2 aku. hilang segala nota penting. hilang no telefon awek cun. hilang email awek cun. hilang bookmark blogspot awek cun. hilang bookmark blog2 menarik. HILANG!! ade satu draft aku simpan untuk blog. panjang nak mampus. kalau convert masuk word.. Word Processor 2003 akan generate 93 page dari draft aku tuh. the ultimate draft. my maderfaking ultimate draft. babi! aku compose tahun lepas la faker wei virus! hilang dalam 10 saat je. bodoh ekau Halim! ekau bodoh tahap…… hish!!!!!! argh! ok ok! aku dah lalui phase nih. tak elok laluinye sekali lagi. tak mendapat manfaat. Innalillah wa inna ilaihiroji’un.

sekarang aku dah format pc nih. aku dah install Windows XP Professional semula. aku dah reinstall driver pc nih. aku dah join domain. aku dah set-up email account aku. aku dah install segale keperluan kerja2 aku. tapi macam2 mende tak jadi. nak install Chrome pun takleh. penat dah tengok manual ke hape. sume tak jadi. tapi nasib baik dapat guna Internet Explorer nih lah. walaupun lambat. asalkan ade internet. ok lah. sikit2 aku belajar camne nak format pc. lepas nih leh ar aku format pc kat umah pulak.

banyak jugak perkara menarik yg berlaku bile mase aku membuat keje2 set-up pc nih. dah seminggu dah. tak siap2 gak. pada masa semua ini berlaku. mak bapak aku balik dari Saudi. pegi wedding duapupu aku. makan ngn family. hi-tea ngn family. sambut befday bapak aku. siap dah selamat hantar bapak aku gi KLIA, sebab cuti dia dah abis. kene balik Saudi. tinggal mak aku kat umah ngn adik aku buat planning untuk kenduri kawen abang aku lepas raya.

oh! baju pengapit aku dah siap. aku jadik pengapit Faitz. demn! i hate baju melayu. dah la pink. i hate melayu. haha! i know. tade kene mengene. pi mampuh aku la nak tulis pape aku nak. ah! dah name member baik. takkan la aku nak tolak. eh.. jap. aku tolak la. tapi Faitz paksa aku. haha! mau aku tak tolak. kene berdiri tepi pengantin. lelame. aku nih kuat peluh. nanti baju pink tuh mesti jadi merah sebab aku berpeluh bagai nak rak. pastuh sume awek lari. demn! give me back my youth. eh..

jadi sekarang aku nak buat ape? facebook blocked, twitter blocked, youtube blocked, porn blocked, site mendonlod pun dah kurang sebab govt dah blok. so aku boleh blogging je laa.. aku boleh bace blog je la. nasib baik blog dua awek yg aku minat wujud. heheh! terluka aku. eh. terhiris.. eh.. ter’heal’ luka aku. dan bile mane aku boleh start buat kerja normally nanti. mase tuh. mungkin.. mase tuh aku akan kembali aktif berblogging.

skang nih aku nak cube install Google Chrome secepat mungkin. sebab nak main Angry Bird.. hehehehehehehe! bapak susah Angry Bird kat chrome.. aku install kat pc bilik aku semalam. dan semalam aku tido kul 5 pagi semata2 sebab nak dapatkan 3 bintang untuk phase 2 game tuh. lepas subuh. aku siap tertido mase berak. lol. pegi keje jangan cakap lah. kalu ade traffic light je. mesti aku lelap mate. setiap kali brenti kat traffic light. mesti aku kene hon sebab aku tertido. haram Angry Bird!!! mase lunch break tadi. aku tido puas2. tapi tak puas gak. so maknenye aku akan tido awal malam nih.

lagipun aku ter register game utopia.. online strategy game. so aku lebih aktif main game dari blogging. watpe blog. cerite pasal hidup aku je pun. bukan orang tak tau yg aku nih gemuk. haha!

kepade org2 yg berjaya membace sume nih. sile jgn klik .exe file dari SPAM folder korang. berlatih hilangkan habit double click tuh.

dan UAT!! tolong jgn faker sangat. mintak yg impossible. awak tuh bukan user.. awak tuh UAT je. dah la aku takleh bukak solution nih. ekau mintak macam2. bagai harimau menanggalkan taring. shish!

cheers!

and oh! aku belum tengok ‘tanglung hijau’. sape leh bagi feedback atau spoiler.. best ke tak crite dia?

About ururu5

I practice Islam, total One Piece fan.. and L'Arc-en-Ciel.. and Arsenal.. and PAS.. and.. im single.. or am i? N.E.S. tolong confirm kan.. I'm left-handed..

Posted on 21st June, 2011, in blog, bodoh!. Bookmark the permalink. 3 Comments.

  1. .exe selalunye paling awal aku delete. hahaha… mende arrr…

    da lama aku tak kenal erti format pc/laptop sejak2 gune ubuntu nih. hehe. ntah ingat lagi ke tak aku step2 nak format pc/laptop. tambah lak da takde sape2 nak antar laptop untuk diformat oleh aku.😛

  2. hahahah…aku baca entry ni laju2 mcm ko tengah cakap je..*mcm la ko ckp laju..mana aku tau ntah2 ko ckp lembab mcm ahli politik kan?*

    Nasib baik ko masih ingat jalan lurus ke blog aku.. :”>

    makasih la komen2 anda…keje ko mmg gaduh ngan anon je kan? hahaha

    *nak try main angry bird kat chrome jugak lah..kat HP aku dah uninstall..hangin, susah sgt*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: