A dire Warning

ini salah satu sebab kenape kite kene tengok cerita omputih sebenarnye. this is one of those time aku berterima kasih atas kewujudan tv series walaupun fiction tapi menggunakan based on real life identities. company macam FBI, CIA, NCIS.. heheh.. ye la.. pendeknye. aku tengok series NCIS. sebab kerekter2 dia best la. walaupun dlm series tuh ade kerekter orang Israel. atau lebih dikenali sebagai anak general Israel untuk Israel Intelligent Agency known as Mossad. dan ini lah yg membawa aku kepade entri kali ni. yep. dari NCIS nih lah aku tau pasal Mossad. well. sebelum nih. aku pernah dengar jek pasal Mossad. tapi dalam series NCIS nih, dia bagi info serba sedikit pasal Mossad. tak kisah la. yg penting. ia pasal Israel Spy..

which come directly to this entry. this is a public warning. aku baru je bukak email aku. dan aku jumpe mende yg amat sensitif. email yg aku terima dari lina@jobstreet menunjukkan list of jobs opening yg di advertised. sile tengok ape yg aku jumpe.

ini bukti dari email aku ye.. aku malas ar buat copyright segale pejadah tuh. sape nak?..copy je.
aku taktau lah kalau ini coincidence ke bukan.. tapi tengok logo dia. kantoi kot logo Zionis Israel. this makes me think. maknenye dah lame dah Israel nih bertapak kat Singapore n Malaysia. sampai dia dah boleh post vacancy kompeni terang-terangan. WTF?! what r u doing Malaysian Intelligent Force? ke korang tak cukup intelligent? susah ar kalu keldai lagi intelligent.

well. aku tanak point sangat pade “orang Yahudi”. but more to “orang Israel”. makin byk aku membace. makin aku tau. yahudi nih tak semestinye musuh. sebab kalau ko pegi Israel or pegi Palestine or even Egypt pun. ade je yahudi Islam kat situ. yang jahat sebenarnye Zionis.. bukan semua yahudi jahat. same la ngn Islam, yg jahatnye Saddam Husin, Osama Ladin, Gaddafi, Mahathir tuh.. derang sume nih membunuh atas name agama atau negara masing2. konon nak pertahankan agama/negara masing2. cheit!~ pembunuh tetap pembunuh! patut mati kene pancung! ape beza derang ngn George Bush pun? same je sume nye.

so cerita Mossad nih cemane nih? bawak2 la bagitau rakan2 sekalian. kabo kat sumorang. Israel Intelligence dah masuk malaysia. dah boleh buat ad terang terangan. pergh! brape lame agaknye dia dah infiltrate malaysia? setahun? 6 bulan? 2 bulan? ntah2 seminggu jek.. aku rase x susah pun nak infiltrate negara korup nih. lagi2 pulak dengan singapore duk sokong israel tuh.

hmmmmm…. this is shit man!!!

sesape yg rase nak kerja untuk Israel Intelligence Agency.. leh apply kat sini
http://www.jobstreet.com.my/jobs/2011/7/default/20/2650629.htm?fr=L
alah.. kerja IT je. perbesarkan network intel Israel kat dunia nih. connectkan server derang kat meleisia. tolong BN ke.. Anwar ke jatuhkan PAS..

IT Engineer – Short term – Malaysia
(Shah Alam, Subang and Nilai)

Responsibilities:

Desktop/Laptop Problem Management support
PC/Notebook and server Installation and Setup Services
Asset Management
Hardware Repair Management includes liaising with external vendors for support
Client / Vendor Liaison

Requirements:

Malaysian only
Must start work immediately.
Fluent in English and writing.
Minimum 2 years experience in Desktop/Laptop Support and server experience a must
Minimum Diploma-holder
Analytical, creative, able to work independently and self-motivated and with good-problem solving skills.
Willing to travel between Shah Alam, Subang and Nilai.
Short-term 4 months full-time work

keje kat subang, shah alam or nilai.. peh! tempting sial.. silap dia tak post gaji brape je.. aku bajet keje dia senang je. dia amik ko keje sebab rules kate kene ade quota bumiputera. selame 4 bulan ko keje situ. boss ko asik meeting je. meeting meeting meeting. ko nampak byk contractor [kemungkinan besar spy israel] kuar masuk opis. pasang server ke hape. yg mane ko akan diberi keje cikai2. atau tak payah buat pape pun. hanye training. free training wei. dapat cert pun mahal. boleh update resume. haha! bile contract 4 bulan ko habis. they pop a bullet in your head. just like that. erase sume data yg ko ade kat malaysia nih. bagitau mak bapak ko yg derang hantar keje luar negara. 5 tahun lagi muke ko keluar kat tv sebagai suicide bomber terrorist. pergh! mossad service pulak hilang camtu je. wahahahaha! gile conspiracy theory. byk tengok tv aku nih. hahahaha!

tapi itu la.. sebar-sebarkan lah. Zionis laknatullah!!

yang jobstreet nih pun seko! bawak2 la check mende2 sensitif nih. kang tak pasal2 ade yg kene bako kang. haaa…

PS: post ini bukan tipu. ini betul betul terjadi. tapi ape yg aku tulis tuh. ikut sedap haku jek aku tulis. ntah2 bukan kompeni israel. haha! mungkin aku je paranoid lebih. sile selidik dulu ye sebelum ekau pegi hentam sape2. tapi “Mossad” tuh mmg takleh blah!

About ururu5

I practice Islam, total One Piece fan.. and L'Arc-en-Ciel.. and Arsenal.. and PAS.. and.. im single.. or am i? N.E.S. tolong confirm kan.. I'm left-handed..

Posted on 8th July, 2011, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: