Arsenal Asia Tour 2011

just tasted GCB and not gonna buy it again. kulit ayam dia like yuckS! kot. i dont like it.

this week is one of the roughest week for me. first, Production Deployment untuk CR 2-tahun-nak-siap. pastuh ade pulak Arsenal Tour. gile kau. Samir Nasri ngn Van Persie depan mate beb. Jack Wilshere lagi.. pergh! puas ati 2 malam berturut. walaupun aku keje siang. balik keje. penat. pastuh stuck dalam jam. pastuh ade signboard bodoh. aku dah terlepas exit baru nak tunjuk arah ke Stadium Bukit Jalil. rase cam fuck gile. dah la terlepas exit sebab signboard bodoh. pastuh stuck dalam jam. padahal kalau aku masuk exit tuh. stadium tuh dalam 500 meter je. tapi sebab sign board kat Meleisia nih bodoh nak mampus menyebabkan aku terlepas exit tuh. jadi aku kene pusing kat Gelanggang Lumbe Kuda sane.. lalu tepi Astro yg tak pernah brenti trefik jem.. pastuh orang berebut2 nak masuk stadium pulak lagi.. aduhai. bodoh nak mampus la JKR nih! dah la aku cepat2 kuar opis. stuck jugak dalam jam. rugi 40 minit Arsenal Training Session. menyirap gak ar.

match day pulak. aku parking kat carrefour seberang Stadium Bukit Jalil. tade la jauh mane. tapi amik mase 15 minit jugak la nak jalan gi stadium. aku pun parking lah dalam Carrefour tuh. masuk tempat car wash untuk wax krete bapak aku. ye la. nanti nak bawak pengantin ari sabtu nanti. kene la wax. aku bajet. kedai cuci krete nih tutup lambat.

so aku jalan la dengan senang lenang gi Stadium. amik2 gamba. usha aweks2 Arsenal. aweks Arsenal are Super Hot! most of the Aweks Arsenal yg aku kenal [ye la. aku kenal kat twitter ngn facebook je].. mostly semua tau player2 Arsenal. dari Goalkeeper sampai Striker sampai ke Reserves. serius Hot awek2 cenggini. in fact, aku duduk sebelah awek nih. aku duduk sebelah VIP box ye. seat kitorang berharga RM388. paling mahal. heheh. mase training session semalam. awek nih datang ngn kawan dia. tapi mase match day tuh. dia sorang2 je. aku tak tanye name dia. tapi sempat borak2 ngn dia. semua player Arsenal yg datang tour nih. awek nih tau name derang. dalam otak aku : “Hot gile awek nih”.. well.. dia comel la jugak. tapi bese2 je kot. awek Arsenal tak macam awek MU ye. awek MU kenal Beckham, Rooney ngn Ronaldo jek.. bosan nak mampus!

dah sejam aku duk dalam stadium. Match Malaysia -vs Arsenal baru je nak start. player Malaysia baru je kuar. tetibe dapat call dari kedai cuci krete, derang kate nak tutup kedai. aku kene bayar n amik kunci cepat. harge dia RM150. aku nih pun bengong tade duit byk tuh. kalau tak boleh org kedai cuci krete tolong hantar krete kat depan stadium. tapi aku tade duit. aku nak bayar gune kad. so aku kene kuar stadium. kalau keluar stadium pulak. takleh masuk balik. kene beli tiket baru kalau nak masuk. gile kau? akunye tiket RM388. gile ke hape aku nak beli lagi? aku undar mandir pikir ape nak buat. kalau keluar. takleh masuk balik. kalau tak keluar. nanti kedai cuci krete tutup. derang simpan kunci [sebab aku x bayar lagi]. aku takleh balik umah pulak. seb baik aku teringat aku ade 2 tiket lebih. tiket RM58 ngn tiket RM68. so aku keluar la. nanti nak masuk balik pakai tiket murah. so aku jalan pegi carrefour semula. bayar. jalan balik gi stadium. 30 minit wei rugi mase. dah la semalam sampai lambat. match day pun ade je halangan nye. hahah.

masuk gate ngn tiket murah. tunjuk bouncer yg jage box seat mahal tiket RM388 yg aku ade balik semula. oh ye. ade bouncer jage pintu masuk seat2 mahal. takut ade pembeli tiket murah masuk box tuh. tapi aku ade serpihan tiket RM388. so aku dpt masuk balik. Alhamdulillah. ade hikmah upenye beli tiket murah nih. tapi bile aku sampai.. Ramsey dah score penalti dah. ceh! goddemn! hilang mood aku! pastuh Walcott score chip. half time je aku haus yg amat. tapi aku tahan tak keluar gi beli air. rugi je kuar, mesti kene bratur panjang. pastuh air habis. mase awek sebelah aku balik tempat duduk dia. dia tgh minum air coke. pakcik yg duk blakang aku komplen air mineral habis dijual. pergh! kelat tekak kalau minum coke. tanak aku. aku tahan jek la.

bagi aku, fan Malaysia nih pemalu. or just pemalas. sebab tiap kali Arsenal score. awek sebelah aku nih je yg bersorak. orang lain. cam tak buat havoc sangat. tak kecoh. aku yg sebuk ngambik gamba pun cam malu2. hahahahahaha! mase Vela score, aku try menjerit. tapi sumorang keliling aku senyap jek. pandang2. what te hell? korang nih fan Arsenal ke? ke fan Arsenal celebrities je? tak Arsenal langsung korang. last2 aku pun kepenatan lah. bile match abis. sume berebut pegi tengah2 (tempat player entry). haha! seb jugak aku dapat gi tengah. sebelum team Arsenal nak balik. derang baling souvenir (topi Arsenal) kat fan2 yg paling dekat. haha! aku sempat la amik gamba Sagna, Koscielny, Jack, Walcott.. sempat la. rugi sial aku tak beli Tele Lens. boleh zoom jauh2. camera aku wide angle lens je. setakat 50mm je. tak jauh mane.

oh! dan aku sempat amik gamba fan Liverpool ngn Everton dtg stadium. haha! fan MU pun ade gak. cume aku x amik gamba fan MU. boikot MU! derang pakai jersey derang la. bagus2! derang nih mmg peminat bola.

good experience. not everyday i can watch live Arsenal match. nanti lah. bile aku gi London tahun depan. aku akan pastikan aku pegi tengok match Arsenal.

and lagi skali I swear awek2 yg sokong Arsenal adelah sangat Hot!!! I swear!!! haha! bukan dari segi dalaman je.. luaran pun. gamba2 mereka. aku simpan untuk diri aku je la. hahahahahahaha!

oh! malas upload gamba..

hari nih hari Jumaat. petang kang ade rehearsal wedding Faiz and Zulaikha kat Duchess Place.. aku pengapit maa.. kene pegi.. pengapit gemuk pakai baju melayu pink! i hate pink!!!

About ururu5

I practice Islam, total One Piece fan.. and L'Arc-en-Ciel.. and Arsenal.. and PAS.. and.. im single.. or am i? N.E.S. tolong confirm kan.. I'm left-handed..

Posted on 15th July, 2011, in Arsenal, Football, junk food, Wedding. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: