Selamat Pengapit Baru

ok! aku jadi pengapit for 2 days. penat. len kali aku tanak jadi pengapit dah. dah la pakai baju melayu. aku tak suke. biar dapat honor as the best man pun.. aku tanak dah. aku tak reti!! oh! ex-Raja Permaisuri Agong Siti Aishah datang wedding belah pompuan. bersame2 adik2 beliau? baginda? adik2 ex-Raja Permaisuri Agong adelah amat cantik. aku tak mampu nak mengorat sebab aku gemuk. dan aku tengah buat keje sebagai pengapit. eleh! alasan. bese ar alasan loser cenggini. selepas nikah dan wedding hari pertame habis. aku ngn pengantin laki balik umah aku untuk berehat. pengantin lelaki tak balik ngn pengantin pompuan tapi balik ke rumah aku. gile gay. selepas berehat sebentar kat umah aku. kitorang kuar tengok wayang cerita Harry Potter kat Cineleisure e@curve, kitorang duduk kat couple seat[sebab couple seat adelah tempat duduk paling atas]. WTF gay gile! dah la pengantin baru je nikah pagi tadi. pastuh kuar ngn best man gi tengok wayang. WTF?!!! tak pernah terjadi kot. pastuh aku kene hantar pengantin lelaki balik umah dia sebab esoknye ade kenduri kawen belah lelaki pulak. ahahahahahahahahahahahahaha! GAY!!!
papehal pun. selamat pengapit baru untuk aku.. dan selamat pengantin baru untuk En Faitz. memory card aku hilang! jatuh kat PJ kot! haram! naseb baik dah transfer gamba dlm pc faiz.

hari nih masuk keje cam bese. weird. aku rase penat aku jadi pengapit hilang lepas tido dengan best selame 8 jam. nak kate deep sleep. aku rase bukan kot. deep sleep nih lain rasenye. kalu aku dapat deep sleep, bukan sekadar hilang penat malah rase segar bugar [lame gile x gune perkataan nih] bile bangun pagi. so pagi tadi mmg bukan deep sleep. mungkin not-so-shallow-not-so-deep-sleep.

oh! aku dapat email dari jobstreet berkenaan “Mossad Services”, derang kate Mossad Services tade kene mengene ngn Israel. haaaaahaa! derang sruh aku buat research pasal company nih dulu sebelum membagitau org. well. aku dah kate dah mungkin aku salah. tapi cam name kompeni Mossad dengan logo bintang Daud takleh mengconvincekan aku bahawa kompeni tuh tade kene mengene ngn Israel. WTF?

pastuh petang nih aku dapat email dari salah satu Yahoo Group aku. email mari mengutuk BN! yeah! isinye adelah seperti berikut, sile enjoice:

Subject: Types of stupidity..

Bodoh, bangang atau bahlul ? When I was in Form One, a class-mate asked me “Engkau ni bodoh ke, bangang ke atau bahlul” ? . That’s when I learnt that there are 3 categories of stupidity. I forgot all about it untill this week – when I suddenly remembered that question again. It was triggered by 3 pieces of news, all about spending money on unessential projects, splashed all over newspapers. News 1
Government’s plan to build a new Parliament House in Putrajaya at a cost of RM800 million.
News 2
Cost of building the new palace escalates to RM811 million.
News 3
Minister Datuk Nazri Abd Aziz says “government hasn’t got enough money to provide our students with scholarships”.
Bodoh, bangang or bahlul? If you spend RM1.6 billion on building a new Parliament House and a new palace, you of course won’t have money to provide scholarship for our students. Many have already questioned the need for a new Parliament House. The country already has many palaces, many of them hardly used. So people wonder how does the idea of “rakyat didahulukan” fit in here.Note
RM1.6 billion can finance the entire university education for at least 40,000 students or be used to build at least 40,000 low-cost houses for the poor rakyat.
So think about this, which category do we fit in : bodoh, bangang or bahlul? Hello Malaysians, in future, think carefully before you cast your valuable votes because the 50 odd years old corrupted govt believes we are bodoh, bangang or bahlul.
FOR YOUR INFO : THE HARRY POTTER THEME PARK IN USA COST RM 800 MILLION. COMPARE IT YOURSELF.

duit aku cam nak abis dah nih. aku cek2 bank tadi.. tinggal RM300 je.. pastuh aku trus gi shopping underwear kat Sogo.. dah tinggal RM200.. wahahahaha! ade 7 hari lagi sebelum gaji masuk. aku belanje hape bulan nih?

PS: korang ingat ade cerita pasal ape aku buat as pengapit ke? ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!

About ururu5

I practice Islam, total One Piece fan.. and L'Arc-en-Ciel.. and Arsenal.. and PAS.. and.. im single.. or am i? N.E.S. tolong confirm kan.. I'm left-handed..

Posted on 18th July, 2011, in Wedding. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: