The Day I Place My Heart – The Free Time

wahlaowei! lame tak blogging. sile blog sile bace sile tulis.. teneng teneng teng.

dah bosan blogging. takde pape nak tulis. nak tulis pasal kenduri majlis bertandang abang aku pun.. amat malas. cam bese. aku jadik fotografer x bertauliah. aku dah upload gamba. aku siap edit. tapi masalahnye. lepas edit. jadik lagi buruk. so sekarang aku berada dalam part di mana aku malas nak upload semula dan edit semula. hahaha! orang dah sebulan kawen. gamba stil takde. argh! aku pun taktau nak post yg mane satu. ade lebih 1000 gamba kot. hmm.. nak pilih yg penting2 pun. aku rase dekat 500 gamba penting. gile ke hape. nanti ar. i need time beibih.

aku sekarang tengah seronok main akunye iPod Nano tahun 2009 nih. kalau kire2 tahun Apple.. iPod aku nih kire oldskool gak la. haha! beli tahun 2009.. baru bukak paket bulan Mei lepas. hahaha! boleh store 8GB lagu.. tapi setiap hari aku cam dengar 100 lagu yg same je.. baru 500MB.. lagi 7.5GB cam x pernah sentuh. wahahaha! nanti aku delete 7 GB.. aku letak hentai la. boleh bawak gi mane2. err.. aku taktau boleh tengok ke tak video kat screen nih. macam boleh. tapi screen kecik gile. macam screen henpon aku je. nanti la. aku beli Samsung Galaxy ke.. iPhone ke.. iPad ke.. skarang. aku tengah berusaha nak habiskan utang aku kat Courts Mammoth ngn simpan duit untuk gi Mabul ujung bulan nih. wait there, here i come again Mabulbeh (bunyik cam ‘My Baybeh’).

oh! aku teringat. minggu lepas. aku berjaya akhirnye bermain bola padang. best gile wei. frenly ngn sape tah. tapi aku join elfi nye team. dah la aku dah buang boot bola aku. jersi team pun tade. so aku pakai kasut futsal aku dan pinjam jersi Elfi. elfi dah la size M.. aku size XXL.. ketat wei dada dan perut. terasa sexy selame 30 minit. dah la pakai jersi ketat susah nak napas.. pastuh main right back! gile ke hape? dah la Right Back.. aku Lefty kot.. aku patut main Left Back.. tapi position aku paling efektif adelah Left/Central Defensive Midfielder. ye. aku ngaku aku suke posisi ini. ini posisi paling mantop aku. tak caye tanye Arsene Wenger. tapi pelik aku.. x penat pun.. wahahahahahahaha! ini maknenye aku nak main lagi! nak main lagi!!!!! petang nih lepas sampai umah. aku nak kuar gi gym. fit kan badan. control pernafasan cam player2 EPL. next month aku nak apply jadik defender kat Arsenal. asik kalah manjang.. aku kene take over defensive strategy kat Arsenal.

saket ati tengok game semalam. ngn Tottenham pun leh kalah. Arsenal yg aku minat dulu dah tade.. dah hilang. sekarang orang baru dah tade Arsenal-minded time 2000-2004 dulu. main buruk tul. kembalikan minat aku kat Arsenal yg dulu!!!! si Arsene Wenger nih x habis2 turunkan Walcott jadik starter.. sah2 kalah. ah! aku malas mengingati dah. shit!

aku sekarang tengah tade keje nih. keje dah siap. nak tunggu promote ke UAT. so byk la peluang nak blogging nih. kalu x. mmg aku x terbukak dah blog nih. hadui. aku dulik hape dah Project Manager duk blakang aku. yg penting aku hepi lepas keje siap. kang mase UAT kang datang balik keje2 x bertanggungjawab. hai. bile la aku nak dpt keje shift nih? keje cam faiz.. keje 7 hari dlm 2 minggu. so sebulan keje 14 hari je. demmit!!!! jellesssiii!!! gaji dia dah cecah 8K dah.. tapi keje 14 hari sebulan! god! best gile! haku nih, kene keje 22 hari sebulan.. gaji sederhana jek. sori ar sesape yg kene keje 26 hari sebulan dan gaji lagi kecik dari aku.. itu mungkin salah ekau sendiri. seperti salah aku x apply keje cam faiz.

hmm.. selain tu. tahniah Arep dah ade awek yg serius. haha! aih! aku je tade awek. #ForeverAlone

yg lelain… hmm.. byk jugak aku nak tulis nih. tapi sifat malas aku cube mengambil alih sifat2 mulia aku. dan aku rase sifat malas aku dah berjaya menguasai keadaan. so aku malas naip panjang2 lagi dah. semoga aku hepi lah hendaknye.

About ururu5

I practice Islam, total One Piece fan.. and L'Arc-en-Ciel.. and Arsenal.. and PAS.. and.. im single.. or am i? N.E.S. tolong confirm kan.. I'm left-handed..

Posted on 3rd October, 2011, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: