Awal Muharram

boring semasa cuti? mafi mushkila..
try surf www.atvadventurepark.com

laman web permainan ATV(All Terrain Vehicle) kat Kemensah.. blakang Zoo Negara sana nun.. dekat je. utk sesape yg duk KL la. kalu ko duk Mongolia.. ko carik la taman rekreasi yg offer ATV kat sane. watpe nak datang Kemensah jugak?

aku baru balik la nih.. gi ngn Jaz ngn adik dia. patut Jimi ngn Tajul ikut skali. tapi Tajul kate dia demam, tanak gi.. Jimi yg dengar Tajul tak gi.. dia pun tanak gi.. hmm. aku ajak Elfi ngn Arep.. dedua malas. Faitz pulak keje. hmmm….. tapi bile tanye Jaz.. Jaz kate ok.. alright!~ON!. alhamdulillah. ade jugak kawan yg teman. kalu tak.. mmg aku nak gi sensorang dah. serius. kitorang sampai sane kul 2.30pm kot.

trenin 2-3 round and off we go. mase memula nak gerak naik bukit. terserempak ngn Paliq. tak sempat pulak aku nak tanye dia main ATV skali ke tak. kalau tau awal2. boleh ajak dia skali. aku bajet dia mungkin tanak ikut sebab baru dpt anak. nak jadik bapak mithali konon. tapi tadi x nampak pun bini dia. so mmg dia meninggalkan bini ngn anak di rumah la tuh sambil enjoy ngn kengkawan dia. haha.

mmg terbaik. dua kali peha aku krem sebab gelabah ingat ATV nak terbalik. haha. padehal aku yg gelabah lebih. ATV direka tidak akan terbalik melainkan kalu ko sendiri yg lebih2 tarik ATV tuh untuk jatuh bersame ko. kitorang amik package RM200 bersamaan perjalananan paling susah selama dua jam. kalu amik yg RM150 or RM100.. perjalanan sejam dan terrain dia tak susah sangat. kalu amik package RM300.. dia bawak pusing Klang Gate Dam ngn Bukit Tabur. siap mandi kat Air Terjun Sofea Jane (rumors kate tuh tempat Sofea Jane berlakon mandi berkemban) atau orang kampung panggil tempat tuh Kubang Gajah.

lepas dah best best sume. siap panjat Bukit Tabur skali. tengok tasik empangan. x best mane pun tengok tasik tuh. kitorang balik je lah. mase balik. terserempak ngn Paliq lagi skali. dia bagitau aku tak tutup lampu krete. CANTEK LAAA!! maknenye bateri krete aku dah kong lah. shit. ade je yg nak merosakkan mood aku.

nasib baik tempat tuh ade Jumper. pinjam krete Jaz jump bateri krete. dan aku terus balik. takut krete mati lagi skali. so tak sempat lepak ngn Jaz. hish! seb baik krete tak buat ragam nak balik umah. sebab mase datang tadi.. krete aku x abis2 mati tengah jalan. saket ati gak la. kene anta gi workshop balik semula la nih. ade dekat 10 kali kot aku hantar krete tuh gi workshop tahun nih. puluh ribu dah habis kat Blue Demon aku tuh. hadui. nak kene jual jugak gamaknye nih. bagi owner baru tukar enjin sendiri. aku malas nak tukar enjin dah la krete tuh. nak beli krete baru (bile ade duit)….

seperti bese. kalau aku rajin. aku upload gamba. heeeeeee…

hepi new year everibodi.. may you find your blessings.. and may your blessings be wide…

About ururu5

I practice Islam, total One Piece fan.. and L'Arc-en-Ciel.. and Arsenal.. and PAS.. and.. im single.. or am i? N.E.S. tolong confirm kan.. I'm left-handed..

Posted on 28th November, 2011, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: