Protokol Hantu

semalam aku pegi tengok Mission Impossible: Ghost Protocol.. dalam cerita tuh.. US Secretary mati kene tembak kat kepala.

hari nih aku bace surat kabar Kosmo.. kate Timbalan Setiausaha Amerika lawat Perdana Menteri kat Putrajaya.. mane pergi US Secretary? mungkin betul dia mati kene tembak…

maknenye betullah kot Ghost Protocol telah terlaksana.. and Ethan Hunt sekarang tengah bertarung nyawa daripade terjatuh dari Burj al-Khalifa kat Dubai nun.. dan dalam 24 jam lagi akan ade berita kate Meteorite jatuh hempas bangunan ape tah.. tapi tuh sebenarnye Nuclear Warhead yg tak meletup.. sebab Ethan hunt saved the day.. macam bese laaaaaaaaa…

entertaining jugak MI:GP…

About ururu5

I practice Islam, total One Piece fan.. and L'Arc-en-Ciel.. and Arsenal.. and PAS.. and.. im single.. or am i? N.E.S. tolong confirm kan.. I'm left-handed..

Posted on 16th December, 2011, in wayang and tagged . Bookmark the permalink. 3 Comments.

  1. harap2 aku dpt tgk dlm masa terdekat… bz owh

  2. brlandaskn blog yg anda post kat cnie trnyata blog ini hnya akan mnimbulkan syak prasangka dn prgaduhan antara us dn malaysia yg xmalu dn xsdar diri ini. . . Wakaka


    Via MebApp.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: