awek

aku bukan gay.. aku hanyelah seorang stalker..

aku suke pompuan cantik/comel-curvy-tinggi.. yes!
byk je calon cantik2 kat luar tuh.. tapi aku nih je penakut tak reti nak court awek2.. aku suke stalk awek2 lawa dlm fesbuk.. aku juge suke amik gamba awek2 cantik senyap2.. itu je..

kalau aku ade awek… hmm.. aku taktau ape nak buat.. komitmen pun aku takkan bagi..
aku hanye akan bagi komitmen kat bini aku je.. so kalau time aku ade awek.. dan ade mamat lain curik awek aku.. maknenye itu bukan salah aku tak bagi komitmen or girlfren aku curang, tak bagi komitmen.. tapi salah sebab aku tak masuk minang awal2. aku takkan marah kalau ade mamat lain curik awek aku sebab “best men wins”.. if i cant be the best.. then i dont deserves the best.. and currently i dont want to be the best. or malas be the best.

sebab itu anak orang.. bukan bini aku.. she’s not mine.. again! itu anak orang.. aku takkan kotorkan anak orang.. kesian kat bapak dia tanggung dosa anak pompuan dia. aku belajar sume nih. sume nih ajaran yg benar. aku tau sebab aku ade adik pompuan.. dan aku tau sesayang mane adik pompuan aku kate kat bapak aku.. dosa dia tetap bapak aku yg tanggung.. cinta adik aku kat bapak aku takkan bersihkan dosa2 yg bapak aku kene tanggung. so aku kesian kat bapak aku.. sangat-sangat!

kalau aku ade awek. aku takkan bagi komitmen untuk kuar jalan2.. tengok wayang.. dinner2. lunch2.. sume tuh takkan berlaku. aku akan kesian kat bapak dia. nak2 pulak yg jenis tak tutup aurat tuh.. hadui.. freehair, tetek tersembul, perky ass… pergh! nice! i like! but later in hell.. i dont like laaa.. dah la aku dapat dosa tgk aurat anak pompuan orang.. bapak si pompuan pun dapat dosa anak tunjuk aurat kat boifren.. shit! brape ramai org Islam aku nak bawak masuk neraka ngn aku?

awek2 yg tak jaga adab ngn aurat kat luar sana! korang suke ar bapak korang ikut masuk neraka ngn korang? tak suke? tapi korang love your daddy like hell? ouh! im so touched!
u’ll see hell.. and u’ll pray u wont ever do it again.. and it will all be too late..

ya Tuhan!!! inna lillah wa inna ilaihi roji’un.

tapi kalau aku dapat awek yg tak jage adab ngn aurat.. kalau aku dapat kawen ngn dia.. pandai la aku sruh dia jaga sume mende tuh. tapi.. still.. dosa2 lampau still ade kalau bini aku tak jugak insaf.. and i’d hope she would do the same for me..
kalau dia jaga aku sebelum kawen lagi.. terima kasih la. but itu bukan keje dia sebelum kawen ngn aku.. so takyah la susah2kan diri nak selamatkan aku.. selamatkan diri tuh dulu.. manelah tau tak jadi kawen ngn aku.. kan dah rugi masa untuk selamatkan diri sendiri.

ps: hmm.. adekah yg request tuh satisfied? ape lagi ko nak tau?

About ururu5

I practice Islam, total One Piece fan.. and L'Arc-en-Ciel.. and Arsenal.. and PAS.. and.. im single.. or am i? N.E.S. tolong confirm kan.. I'm left-handed..

Posted on 27th February, 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 7 Comments.

  1. 😀..good job..x de pa pe…!..kawin lebih bagus..:D tu je kesimpulannyee..

  2. true..kawin cepat kalu dapat y bagus..kalu tak dapat..cari lg..bekenen kawin je le ek..but nwadys susah nak dapat pasangan y bekualiti..especially y follow Islam way of life..mm..even u post agak kasar bunyinye..but it true..

    • half true.. advise sebenar adelah “kawin cepat”..
      “bagus” or “tak bagus” tuh lain cerita.. takkan nak kawen lambat kalau dapat yg “tak bagus”?
      n what do u mean “susah nak dpt pasangan berkualiti”? pilih je pasangan.. tade manusia yg dijadikan tak berkualiti.. unless they decide utk jadi tak berkualiti la. mcm penagih dadah or yg minum arak or sex offenders or murderers sume tuh..

      but still murderers or sex offenders pun ada yg semayang 5 waktu.. or hafal al-Qur’an.. so what quality are u referring to?

      but then again.. perception kite tentang quality nih berbeza.. aku nak bini yg cantik.. akhlak tak betul tuh tak penting sebelum kawen.. sebab lepas kawen boleh je aku repair.. haha

  3. kawin cepat bagi lelaki senang le..cari2 jumpe..mm..betul ckp ko bagus or tak bagus lain cite..what i mean by bagus or tak bagus is n also berkualiti is dari segi agama..coz for me susah nk nmpk org y berkualiti or nak improve jd lebih baik..cantik akan nmpk kalau agama die bgs n berkualiti..or die still nak improve diri die untuk Islam..cm aku pun dulu nak kata teruk or tak teruk..only Allah tahu..but i need guide coz smtimes aku rasa sngt down..tp Alhamdulillah i found Allah at last..hehe…so ok la..skang ni apa2 perbuatan mesti sbb Dia saja..so rasa agak best la..:)

    wah nak bini cantik..biasa la tu..:D .. cm aku plak tak nak y tinggal solat..hehe..rupa paras x brapa penting..lain org lain keinginan ek..tp x nak becintan..sbb rugi kredit..:D

    • kenape rugi kredit lak? kene ke call2 sms2? perlu ke? well.. not that im complaining sgt pun.. aku rase aku mampu je topap byk2.. hahaha! cume aku malas nak call2.. sms2 la.. im not gonna call asking if she dah semayang subuh or blum.. im not gonna sms tanya if she had her lunch.. dah tido ke belum.. that’s romeo’s job.. im no romeo.. no no!
      and romeo is not a Muslim.

  4. rugi kredit lah..x kawin lg..bukan dpt pahala pun…ok leh..da da..Salam..:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: