Weekend lagi dan lagi

sabtu lepas lepas gi kenduri kawen Nuaq.. tahniah btw kepada Nuaq dan isteri.. aku gi KL Sentral untuk join event flash mob organized by RandomAlphabets.. satu org yg telah organize flash mob Glee dance kat The Gardens sebelah Mid Valley dulu.. aku join jugak yg tuh.. tapi kali nih.. kitorang buat join No Pants Subway project.. or versi Malaysia punye adelah.. #KeretapiSarong..

basically, kite kene datang KL Sentral pakai sarung.. kain pelekat ke, kain batik ke.. ape ape yg yg boleh menyarung lah.. pakai kat badan tak kire lah cemane pun care pakainye… then off to Putra stations around KL.. naik Putra lah.. tiket bayar sendiri ok. aku ade Touch’nGo.. so takyah nak bratur beli tiket.. eh.. skang gune token.. (aku baru tau sabtu lepas dah tukar gune token.. deng!)
final destination kat KLCC..
best jugak.. 2 hours event nih memang seronok.. sebab aku tetibe dapat kawan baru.. gile susah wei nak dpt kawan baru sekarang. dari pukul 4ptg sampai 6ptg tuh.. keje kitorang naik Putra.. brenti kat stesen2 Putra, sorak2, borak2, buat passengers lain rasa pelik, amik gamba, menari-nari… in a way.. buat dosa gak lah nih.. tho ini for some kinda good cause.. (tapi dosa tetap dosa)..
ok-ok! aku tolak cerita dosa pahala nih.

lepas sampai KLCC.. kitorang gather ramai2 (flash mob la nih) kat KLCC park.. amik gamba.. nyanyi sket2 sebab management KLCC tak bagi buat bising.. wtf la pak guard klcc losers!! and klcc managements too… aku panggil kawan aku ketua security petronas KLCC kang. haaaaa… ceit! then bersurai camtuh je.

aku belum upload gamba lagi.. haha!

hari ahad pulak, pagi2 dah kene bangun main bola padang. ade friendly.. memula tuh aku ingat cam tanak gi. tapi mengenangkan betape bestnye main bola nih. aku pegi jugak. alhamdulillah.. seb baik aku gi.. kalau x.. tak ckup orang.. ckup2 11 orang datang.. ahaha! so kitorang kene main full 90 minutes.. bapak penat nak mampus.. kalah 6-3.. tapi rasa berbaloi.. aku dah la tak pernah buat senaman 90 minit pagi Ahad.. hahaha! penat natang..

balik umah je.. aku tertido sampai petang.. lepas maghrib aku kuar makan.. then balik umah siap sedia nak tengok Arsenal kalah.. wahahahahaha! mmg aku rase Arsenal nak kalah.. lepas tengok Saha score.. ngn Adebayor bantai masuk penalti satu.. aku dah rase prediction aku benar bahawa Arsenal kalah..
aku still rasa Arsenal akan kalah setelah Sagna tanduk masuk gol. then RVP score lagi satu goal lawa.. dan kedudukan dah seri 2-2..

Rosicky lah yg mengubah segale2nye.. aku tak pernah lose hope ngn Rosicky.. aku sentiasa tau dia power. kalau Arsenal kalah.. mmg bukan salah Rosicky.. aku slalu salahkan sampah Walcott tuh je. malam semalam aku bajet Rosicky: Man of the Match lah.. tapi RVP jugak yg dpt MotM.. tak kisah la. asal menang ngn Totenham.. itu dah ckup memuaskan. lepas Spurs dah down.. time tuh la Walcott baru leh menyinar.. kalau Spurs tak down tuh. aku tau Walcott nih sampah je. ceh! dia lebih elok sebagai super subs.. starting kalu.. mmg ke arah kekalahan la..
aku boleh prove yg kemenangan semalam bukan dari pertolongan Walcott.. sebab 3 goal comeback Arsenal.. mmg dia x terlibat pun.. ceh!

mekasih Arsenal.. tido aku serba sedikit lena semalam. hehe!

About ururu5

I practice Islam, total One Piece fan.. and L'Arc-en-Ciel.. and Arsenal.. and PAS.. and.. im single.. or am i? N.E.S. tolong confirm kan.. I'm left-handed..

Posted on 27th February, 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: