Last Weekend – April 2012

hmm.. Avengers was awesome. cam bese aku pegi tengok sensorang. aku nak pegi tengok lagi skali la. sape nak join? aku blanje. jom laa. ok. tade sape nak join. huhu. awek pun tade. readers pun tade. aku call kawan2 pun tanak join. #loser #foreveralone

muvi LockOut. err.. boleh la.. Guy Pearce bukan hero type actor.. tapi dalam muvi tuh.. cara dia berlakon ada gaya cam John McClane (Die Hard) slash the actions. aku tak rase dia mampu jadi the new Bruce Willis.

Bersih 3.0 pulak. memula awesome. tapi last2. hmm.. melayu2 memang suke carik gaduh kalau derang duk dalam mob.. so dah mmg lumrah melayu pengecut suke bergaduh bile derang berada dalam mob. kalu sesorang. teloq pun tak nampak. konon tanak jadi cam orang BN. sume perangai cam BN jugak upenye. do they even know what a PEACE RALLY supposed to mean anyway? it doesnt matter if the police started it. u dont become one of them.. u dont be like them. that’s how you show that u’re enforcing changes. ceh!

we do NOT want to exchange BN for another BN-like traditions just because you feel like avenging all the years you spent feeling inferior to the current government. that’s the true message behind our PEACE RALLIES.. bile dah jadi superior, ko bully balik orang yg bully ko dulu? u become the bully? damn to your revenge.

that is not the teaching of Muhammad SAW. WE WANT A NEW CLEAN GOVERNMENT.

ah… nuff of that.. aku nak pegi Port Dickson.. amik gamba cantik2.. kalau dapat lah..

gerak!

shit aku baru buat stupid joke kat komen org lain.. tapi cam aku tak reti nak padam komen tuh.. okay stupid~stalker.. demn!

About ururu5

I practice Islam, total One Piece fan.. and L'Arc-en-Ciel.. and Arsenal.. and PAS.. and.. im single.. or am i? N.E.S. tolong confirm kan.. I'm left-handed..

Posted on 1st May, 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: