Friday – Datamation

i woke up this morning in a cold room. bagus. misrable as it is cold. i bangun early sebab hari ni orang from Datamation are coming in for a presentation kat opis. it is a preparation for POC next week. so they came in today to give us a heads up on the current technology and show us the rough idea of the technology and the process flow. and cost estimation.

tapi aku bukan nak cerita pasal mende nih sebenarnye. when i walked out dari rumah aku today. the sky was clear. cantik dia MashaAllah. Subhanallah lah. though aku bangun awal. aku tetap pegi keje lambat. cam bese. haha! aku cepat2 kuar rumah bawak laju2 pegi opis. so aku tade mase nak brenti amik gamba.

sepanjang perjalanan dari rumah sampai opis tak nampak jerebu pun. asap lori ade. tapi asap lori quickly dissipated. so cam tak kisah la.

pastuh ari nih cam tade keje. aku praktikkan hikmat tido duduk sambil dengar iPod. lagu Payphone by Maroon 5 yg aku ulang ulang ulang even semase tido.. haha! aku set repeat 1 song la. akhirnye aku tetap tak hapal lagi lahu nih. hahaha!

tapi lagu nih best. aku paling suke tang bile lirik dia.. “if happy ever after did exist” tu.. haha!

About ururu5

I practice Islam, total One Piece fan.. and L'Arc-en-Ciel.. and Arsenal.. and PAS.. and.. im single.. or am i? N.E.S. tolong confirm kan.. I'm left-handed..

Posted on 6th July, 2012, in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. Haha,samalh kita,time dia sebut happy ever after tu yg buat lagu tu sedap, btw nice comment on the ptpn post by some blogger…

    • haha! tq.. tapi derang nih tak paham2 gak. percaye sgt politician kate ‘negare kite nih miskin takleh bagi free education’. bullshit.
      tapi betul jugak kite miskin.. mane tak miskin.. duit masuk poket tah sape2 tah. then yg empunye poket buat statement negare kite miskin.. pengikut dia terus percaye. nice! our country is going down.. and we cant do nothing..
      well.. unless PR menang next election.. tengok lah ape jadi..

      kalau PR cam BN jugak.. mmg aku tak vote dah la next time.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: