Nerves

haa! menggelabah aku bile team leader aku tetibe suruh sambung presentation..
well.. nak present TDS je pun. mende pun aku dah buat. aku patut tau sume nih.
tapi.. takleh gak. aku menggelabah jugak. demmit!
lepas 5-6 line aku present. team leader aku terus potong and sambung presentation.
SAVED!!
gile kau.. tergagap-gagap aku. ngn rabun jauhnye. ini masalahnye bile dah nervous. makin rabun bile nervous. padehal masa team leader aku present tadi, sight aku 15/20.. tapi masa team leader sruh aku present..aku menggelabah. sight aku jatuh 5/20.. tak nampak hape pun. hahaha! serius!

takpe. meeting pun dah abis. lepas lunch nanti aku nak bagitau team leader aku jgn bagi aku present utk mane2 presentation lagi. gemuruh aku mmg tak habis2 dari kecik lagi. shit! aku mmg takleh dapat perhatian org ramai.
mase tak dapat perhatian. berusaha bersungguh2 nak dapat perhatian.. bile dah dapat. aku froze cenggitu je. demmit!!! loser tul.

aku ingat lagi aku mase Pertandingan Seni Silat mase aku Form 4 dulu.. aku lupe step lepas step ke-3. itu shit gile la. malu nak mampus. merah padam muke aku.

lepas aku habis SPM. aku nekad tanak jadi perhatian ramai. tapi ntah. ade skali tuh orang kate aku nih jenis spontan. so derang pilih aku untuk present sebab kespontanan dan kejantanan kesantanan kewantannan mee. goddemmit! dan aku terus menggelabah bile tibe masanye. aargh!
YANG peliknye.. bebudak nih still sruh aku present jugak lepas tengok nerves brek daun aku tuh (utk projek2 lain).. haram tul! err.. maybe sebab mostly kerja2 utk presentation tuh kerja aku. heheheh. orang kate lagi baik kalau yg buat keje tuh present sendiri keje dia sebab dia yg paling tau pasal keje2 dia. well.. that may be true.. tapi..

string sHalim = Empty.string;
string sSQL = “”;
bool bPresent = false;

sSQL = “Select DateTime_Now From Presentation”
bPresent = SetImpromptu(sSQL);

if (bPresent == true)
{
sHalim = bPresent;
}
return false;

memang ERROR laaaa!! bool ngn string?!! sape tak paham sile tak paham. sape paham sile jgn terangkan kat yg tak paham. paham paham sendiri la. comprende?

aku boleh buat keje. aku takleh present je. sebab ni la aku decide yg aku takkan sambung buat Masters (buat mase ni).

About ururu5

I practice Islam, total One Piece fan.. and L'Arc-en-Ciel.. and Arsenal.. and PAS.. and.. im single.. or am i? N.E.S. tolong confirm kan.. I'm left-handed..

Posted on 29th August, 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: