Peluang

aku rasa ade hikmahnye cuti 3 hari ni. ini la salah satu peluang aku(aku rasa la) untuk travel wiken ni. aku rasa nak melawat Melaka ngn Port Dickson.
aku tak tau lagi ape aku nak buat sebenarnye. tapi kalau aku tak pegi jugak kali ni. mmg aku rasa sangat susah untuk aku buktikan aku nih boleh travel alone. masalahnye sekarang, adekah aku nak pegi by bus or by my dad’s car. takpe. itu boleh diatur kendian. sekarang ni aku nak buat research sikit tentang tempat2 yg patut aku lawati. dan adekah aku patut pgi PD dulu or Melaka dulu? tempat tinggal aku rase tak menjadi masalah sgt since aku ni single. dan like i said, aku travel alone. demn! bile nak ade awek lawa nih? eh.. haha! aku tau. aku #foreveralone.. nak carik free freelancer. hehe. aku tade model nak di ngambik gambo nye. kang sampai sane. aku amik gamba scenery je la. oh deng! need to see the weather forecast.

———-
oh shit! kene tuka plan la ni. Melaka n PD raining la this wiken. shit! now what do i do? where do i go?

aaahh! takpelah.. let me heart decide when the day comes.. terus ilang mood aku nak tulis blog. demn!

About ururu5

I practice Islam, total One Piece fan.. and L'Arc-en-Ciel.. and Arsenal.. and PAS.. and.. im single.. or am i? N.E.S. tolong confirm kan.. I'm left-handed..

Posted on 13th September, 2012, in Travel. Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. Kalau u pegi pd, panjat rumah api tanjung tuan. Situ sumpah cantik🙂

    ~orang pd.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: