Weekend yang Best

i’ve never felt so refreshed in my life! ever!
weekend nih memang best..
went to futsal.. yang biasa..

then main bola padang pagi Sabtu. which was biasa jugak. but. i managed to ran 60 minutes (on/off) without feeling tired.
malam tu picked up my brother from KLIA, dia baru habis cuti di Saudi and Oman. best betul parents duk luar negara ni. senang nak gi luar negara. hahaha.

Ahad petang semalam pegi rumah Ayah Long. ade discussion pasal hari perkahwinan sedare aku, Fathi, March nanti. dia nak kawin ngn orang Jakarta. gile kawin foreigner. best jugak nih. tak sangka sedara aku kawin foreigner. walaupun orang Jawa je pun. lol. new experience la ni. so semalam discuss flight itenerary, hotel/apartment reservations, transportation kat Jakarta. macam2 la.

and then there was last night. Sunday.. night. i think that was the peak of my form. lol. though not a very high form.. but i ran whole 70 minutes on the pitch.. and never felt tired.
padang dia masyaAllah. best betul. rata. lembut. tiap kali aku langkah nak lari. kaki nih rasa nak bounce lagi dan lagi. rasa cam nak lari je. best betul. padang KLFA kat Taman Melati nun. serius best. tak kisah la dia mahal sikit. tapi kalau dah padang best cenggitu. wuuuu…
lagi pun 1st time aku lari laju lelame camtu.. nasib baik aku makan sikit je kat rumah Ayah Long. kalau tak mesti aku tak leh lari masa main bola malam semalam.

takpe.. next time. a friendly match again. insyaAllah.

 

About ururu5

I practice Islam, total One Piece fan.. and L'Arc-en-Ciel.. and Arsenal.. and PAS.. and.. im single.. or am i? N.E.S. tolong confirm kan.. I'm left-handed..

Posted on 14th January, 2013, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: