a lot happened.

————-
went to an appointment at Jabatan Bedah Mulut and Maxilo Fasial, Hospital Sungai Buloh to check on my teeth and sumbing problem. the head of that clinic is actually my parent’s best friend back when they were studying in the UK. Dr Kasmah.. i called her Aunty Kasmah tho.. huhu.. dokter2 sane sume terbeliak je bile I called her ‘Aunty’ instead of ‘Doctor’.. cepat2 aku betulkan ‘Doktor Kasmah’. dah la aku potong queue. client lain sume register. then kene amik nombor tunggu giliran. aku pulak register je.. then derang bagi nombor giliran. tapi bile Aunty Kasmah dengar je name aku. dia terus panggil aku masuk opis dia. lol. potong queue. sian client lain yg datang awal.
dia cek lelangit aku. dia godek mulut aku. angkat gigi. tolak lidah. macam2. aku terpakse ikut je. pastuh dia suruh buat x-ray nak tengok ghope tulang gigi2 aku. terkejut gak aku tengok x-ray tu. ade macam ‘crack’ besar kat tengkorak aku rupenye. kat belah bibir sumbing tuh la. haha. aku didnt expect la ade crack besar camtuh since sumbing aku nih cam tak seteruk org2 yg sumbing sampai lelangit terbelah tu. derang tu pulak, cemane la rupe x-ray nye pulak. huhu.
then Dr Kasmah pun memberi cadangan nak betulkan gigi aku yg tumbuh belakang gigi seri aku. dia bagi cadangan tuh cam seram gak aku dengar. aku kate takpe.. biar aku pikir dulu. nanti mak bapak aku balik. kite bincang ngn derang. peh!
then dia kata aku leh balik. dia kasi MC.. yeah!! so aku dapat cuti hari tuh. terbaik lah.

————-
habis cerita tu. Sabtu menjelang. yg mane aku pegi join #KeretapiSarong.. alah. cam tahun lepas punye. jap.. aku carik balik link.

haaa.. nih https://ururules.wordpress.com/2012/02/27/weekend-lagi-dan-lagi/

cume tahun nih cam tak berapa ramai orang join. and tade orang main drums and all ikut skali. tapi heck. aku dapat add fesbuk awek hot. itu yg paling penting. hahaha. and SD card aku tak korup. so aku dah upload gamba2 kat fesbuk.

————-
ahad. aku buat Baked Potato Cheese resepi adik aku (original resepi dari bapak aku). then bawak pegi umah adik aku, dia kata dia buat jugak baked potato cheese tuh. so aku try la buat skali and nak compare hasil tangan aku ngn adik aku. keputusan dia.. seri. haha! resepi aku ikut bulat2 kot. so.. rasa pun sama. cume aku menang tang presentation je. hahaha.

————-
pagi tadi pulak. aku terkejut. ade orang yahudi bawak krete MyVi kat KL nih. blakang krete dia ade sticker lambang Zionis Israel. wtf??!! dah tuh parking sebelah krete aku pulak. nanti aku balik kang. kalau krete dia still ada. aku nak amik gamba. apehal ade org Israel kat Malaysia???

————-
oh.. on the other note. pasal keje. ramai orang opis aku dah dihantar pegi Ghana untuk buat project EPF untuk negara tuh pulak. so ramai la orang tade. dan banyak la keje yg kene bagi kitorang yg stay kat Malaysia nih. aku di nominate untuk run batch.. so sekarang aku tengah belajar buat batch run. tade la susah sangat. tapi batch run selalunye scheduled lepas waktu kerja. so aku kene la stay run batch sampai 7-8 malam.. demmit. well. boleh claim OT.. tapi kalau hari2 run batch.. tak best gile. aku nak gak balik awal.

————-
aahh.. sekarang aku nak balik..

About ururu5

I practice Islam, total One Piece fan.. and L'Arc-en-Ciel.. and Arsenal.. and PAS.. and.. im single.. or am i? N.E.S. tolong confirm kan.. I'm left-handed..

Posted on 27th February, 2013, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: