HeadPhone murahan.. sial!!

ape fuck la. dalam masa 6 bulan.. aku dah beli 3 headphone.. sumenye rosak dalam masa sebulan. serius tak puas ati aku. masa aku nak beli.. dia janji wayar takkan putus. bile sebulan je aku pakai, either headphone kiri atau kanan mesti hilang sound. ni aku marah ni.. tak kisah la pasal aku beli yg murah.. kalau beli murah pun.. at least boleh tahan 6 bulan ke setahun.. ini tidak.. sebulan je?? HARAM tul. melampau nak mampus.

abis tu? aku nak kene beli yg original pulak?
yg Mac City nih pun lagi seko. dulu aku beli headphone yg original.. so dalam masa 2 tahun.. getah yg selaput earphone tu haus.. tertanggal.. so aku nak beli la earpiece baru.. tapi derang tak jual. derang jual whole earphone je. so aku kene beli new earphone instead of ganti earpiece aku. mmg aku tak beli la menatang earphone mahal nak mampus tuh..

so aku beli la yg murah2 nye.. sekali rosak tak sampai sebulan.. aku paham la earphone murah tak tahan sebulan.. dua kali kene, aku dah menyirap jugak.. tapi mungkin brand tak dikenali. MUNGKIN. dan lastly.. bulan lepas aku beli headphone SONIC GEAR dari KEDAI yg penuh brand SONIC GEAR.. dia kata headphone aku nih tade warranty. agak suspicious. tapi memandangkan brand SONIC GEAR. murah2 pun at least tahan setahun-dua. tup tup. baru kejap tadi aku pakai.. tak tarik wayar, tak toleh kiri kanan.. tetibe earpiece belah kanan terus senyap. BABI hape??!!!

marah la aku nih.. haram betul. dah sekarang aku dah fobia nak beli headphone murah.. nak beli yg mahal pulak sekarang tgh tade duit.. nanti aku carik la kedai repair. serius frust nak mampus..

SERIUS TAK BEST DENGAR LAGU KAT TELINGA KIRI SAJE.. bodoh!!

About ururu5

I practice Islam, total One Piece fan.. and L'Arc-en-Ciel.. and Arsenal.. and PAS.. and.. im single.. or am i? N.E.S. tolong confirm kan.. I'm left-handed..

Posted on 5th March, 2013, in bodoh!, marah, music, technology. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: