Malas! Malas nak cerita pasal Jakarta

serius malas aku nak cerita pasal Trip gi Jakarta.. lagi2 nak cerita pasal event kat sane.. kenduri kawen sedara aku. pasal bas. pasal trefik jem. pasal adat. pasal pemikiran. pasal naik Puncak. pasal taman bunga. pasal makan. pasal penat. pikir pasal sume tuh pun dah penat. inikan pulak nak cerita pasal mende alah sume tu. tu tak termasuk nak upload gambar2 yg aku amik lagi. haish! serius malas. sedare aku yg sorang nih dah start bukak cerita dah. haha. ade sesape berminat nak bace pasal Trip gi Jakarta. bace dari blog sedare aku nih je la. dia baru update day 1 je pun. hehe

————————- cerita lain———————————-

oh! aku dah dapat no.tepon dia. tapi sekarang aku nak buat ape?????!!!!
aku tak tau nak cakap ape. nak sms ape?? aaarrgghhhh!!!

About ururu5

I practice Islam, total One Piece fan.. and L'Arc-en-Ciel.. and Arsenal.. and PAS.. and.. im single.. or am i? N.E.S. tolong confirm kan.. I'm left-handed..

Posted on 21st March, 2013, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. cakap la hi and introduce yourself patu start la borak2 kosong tak berapa nak kosong lolss
    excitednye! good luck!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: