Gerai Burger Pengotor!

aku beli burger kat depan Maybank Sungai Buloh tadi.. mase dia nak panaskan roti tu.. aku nampak la tompok2 hijau. aku datang dekat.. sah2 la itu kulat.. so aku bagitau la budak yg masak tu. roti tu berkulat. dia seboleh2 nak deny.. siap kate itu serbuk hijau ape tah.. tade orang komplen sakit perut la (memang la tade orang komplen. ko baru jual roti kulat tu.. lagipun sape yg nak pegi balik gerai burger semate2 nak komplen roti berkulat?)
terang2 aku nampak kulat tu. nasib baik ade abang yg nak beli burger skali kat situ backup aku. kalau tak.. mmg budak2 penjual burger tu bagi sumorang makan roti kulat tu. so yg tukang masak decide untuk tuka roti baru (yg tade kulat la) lepas aku menjerit2. “itu kulat! itu kulat!”.. kalau dia teruskan jugak masak roti tu. mmg aku cancel la.

rata-rata penjual burger kat Bandar Baru Sungai Buloh memang fail.. lagi2 yg melibatkan budak2 yg baru abis skolah(or yg tak sambung skolah) yg buat part time jual burger.. derang pikir nak buat duit je. bukan kisah kalau ade orang mati makan burger dia. dah la tak pakai gloves. siapkan burger ngn tangan kiri. korek idung. siap boleh deny lagi. 

memang aku tak beli dah la burger kat situ. setakat nih.. 3 gerai burger aku banned kat Bandar Baru Sungai Buloh sahaja. sebab tiga2 mmg pengotor.

About ururu5

I practice Islam, total One Piece fan.. and L'Arc-en-Ciel.. and Arsenal.. and PAS.. and.. im single.. or am i? N.E.S. tolong confirm kan.. I'm left-handed..

Posted on 17th April, 2013, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. Peh gile la ade kulat… Agaknye burger dorg tak dapat sambutan sangat kot, maka recycle je roti selagi boleh…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: