The Day – Option.. NOT

and so another phase ended.
mom and dad were in Malaysia for about a month. sebab nak jaga my sister yg dijangka bersalin bulan 4. ye la.. sekarang dah bulan 5.. so dah lahir dah la. thats why my parents nak balik malaysia. sebab nak sambut 1st cucu. bukan balik sebab nak vote ye. haha. it’s just by chance yg GE jatuh pade awal Mei. and by chance jugak kenduri kawen sedara aku jatuh at the end of April. so 3 birds with 1 stone lah, bapak aku amik cuti from April until May.

yesterday, aku guna annual leave aku. cuti hantar parents aku ke KLIA. sian derang tak dapat pegang cucu lagi dah. Kakak ipar aku ikut skali sebab nak lawat abang aku yg also keje kat Saudi. sambil2 dapat pegi umrah free.. untung. untung.

yang si cucu pulak ikut mak bapak dia balik kampung dia yg lagi satu kat Seremban. atuk nenek sana pulak nak peluk cium dia hari-hari. lol.

so tinggal la aku sorang2. eh.. silap. mulai hari ni. aku kene jage adik bongsu aku. demn. dia dah ‘habis’ belajar.. or shud i say.. tak habis pun. demn! tak tau la ape nak jadi. malas beno belajar. dia tau main game ngn tido je. aku pun dulu camtu gak. tapi at least aku dah ade Bachelor Degree.. dia hape pun tade. SPM pun kire fail skali (sebab BM dia 7E). ya Tuhan. specialty tade.. idea tade.. nak keje ape pun aku tatau la budak nih. jual beger seumur hidup gamaknye.

dah. malas aku pikir.
lepas aku anta parents aku ke KLIA. aku rase sleepy. so aku tido kat highway sampai kul 3. lepas tu gerak gi One Utama, aku gi tengok wayang. Star Trek: Into the Darkness… best.. best.. sebagai penggemar wayang. aku rate cerita dia 8/10. sile pegi tengok sekarang jugak.

then aku balik rumah lepas maghrib and tido. aku bangun tengah malam. ingatkan dah Subuh. rupenye baru kul 1 pagi. solat Isyak, sempat belek internet bukak manga Beelzebub. baru baca setengah page, aku dah terlelap.. bangun2 je hujan lebat kat luar nun kul 6.30 pagi. haha!

so aku datang opis seperti biasa ari ni.

About ururu5

I practice Islam, total One Piece fan.. and L'Arc-en-Ciel.. and Arsenal.. and PAS.. and.. im single.. or am i? N.E.S. tolong confirm kan.. I'm left-handed..

Posted on 17th May, 2013, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: