Monthly Archives: May 2014

Accra

Mysterious mr.E

Gile is what it is. Its the 3rd day. 8 oclock in the evening. Im sitting here in front of the tv. Watching Rush Hour. In my room that im sharing with my Team Leader, a chinese, in a hotel apartment called Roots in the middle of Accra. In Ghana.

Its my first time. Keje outstation that is. Team leader aku tetibe je ajak pegi Ghana. Short notice. Kelam kabut aku nak buat visa and pegi amik yellow fever vaccination. Habis terbang dekat RM600 utk visa n vaccination ni. Ye la. Bole claim, tapi belanje aku bulan ni dah abis. Nak makan hape kat Ghana nanti? Nasib baik ade savings. Haha. Abis savings aku nak gi Universal Studio Singapore. Terpakse la batalkan niat nak gi USS and join KeretapiSarong bulan ni. Demmit. Dah tu kene cancel event pegi team building KWSP kat Avillion Port Dickson yg ade pool kat setiap…

View original post 240 more words

Advertisements