CopyRights? No! take it! its yours!

oh! ape itu copyrights? itu lah cara manusia membuat duit.. atau merasa bangga dengan hasil kerja mereka sendiri..
tapi kat sini dalam blog URURU.. korang leh copy ape saje korang suke dari blog aku. aku share kan semua nye kepade semua umat manusia.. amik lah! copy lah! sebarkan! takyah mintak dari aku.. AMIK saje. moga-moga korang dapat sikit manfaat dari ape yg aku tulis. dan korang sebarkan lah.. dengan syarat.. korang selidik kebenaran dulu sebelum share.. well. sebab mostly ape yg aku tulis ikut logik aku sendiri dari ape yg aku bace atau dengar.. mungkin aku benar.. mungkin salah.. jgn lah korang share yg salah tuh.. share yg benar je.
ape itu copyright? aku tak amik kisah! ilmu itu Allah turunkan untuk semua. ilmu itu bukan milik aku.. TAPI MILIK SEMUA..

english version
i dont believe in copyrights. please take and share all you want from my blog, or anything that you got from me. i allow it. for knowledge is not mine to give.. knowledge is ours. I share all. and hope you will share your knowledge to me. its just i beg you, please do some background checking or some research before you publish anything i share. for i myself dont know if i am wrong or if i am right. because what i share mostly are based on my own logic from what i’ve read or heard.
so what is copyrights? i dont care!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: